Ömer Karataş
Tecrübeli Üye
- 20 Mayıs 2011
- 5.215
- 3.323
- 2.088
boey ve lang'ı da alıp kapatırız transfer'iSerhat Ulueren: "Size birşey söylemek istiyorum. Mauro Icardi, Galatasaray'a yakında geri dönecek." (Telegol)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
boey ve lang'ı da alıp kapatırız transfer'iSerhat Ulueren: "Size birşey söylemek istiyorum. Mauro Icardi, Galatasaray'a yakında geri dönecek." (Telegol)
Tam hazır oldu derken lige ara verilir yine başa dönerizSerhat Ulueren: "Size birşey söylemek istiyorum. Mauro Icardi, Galatasaray'a yakında geri dönecek." (Telegol)
Kac ka maas ister?Ve bence trans sezonu sonuna dogru boyle birnhamle bekliyorumBizimkiler endrick ile neden ilgilenmiyor. Çocuk ileri hattın her bölgesinde rahat oynar.
Yenge de erik gibiymişSON DAKİKA | Batrakov'un eşi Irina Podshibyakina: “Onun hayali, başka bir yerde kendini denemek. Kulübe son derece minnettar ve burada her zaman elinden gelenin en iyisini yapmaya hazır. Ancak hayali başka yerde devam edebilecek durum ortaya çıkarsa, onun tercihi olur” (MatchTV)
Ekli dosyayı görüntüle 330390
50 Mehmet, 50 cenk, 50 dursun, 45 menajerler,demek 200 milyon euromuz olsa 50 leao 50 colibaly 50 can 50 de mora alabilirmişiz
Singo'ya teklif gelse çoktan gitmiş olurdu 30+ gelsin kulüp düşünmez bile
Berkan Kutlu geri gelir mi rtaşOğlum bari yerli transfer falan yapın bundan cacık olmaz falan deyip yorum yapalım... olmayan şeyler hakkında konuşup durmak daha çok yoruyor adamı...
tamamBatrakovun rakip sahada top kazanma yüzdesi inanılmaz, Arda Turan gibi kayarak alıyor sürekli