Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.443
- 14.121
- 1.498
Modric falan boş yapıyor hepsi para indirme peşinde ayak diretiyorlar gelecek Leao buraya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan gelsin de rahatlayalım arkadaş... Ben bir skills videosu izledim sadece şut ve korner atışı gösteriyordu... defansif anlamda yaptığı bir şey yoktu videoda... ama şutları falan çok iyi. Hızlı bir şekilde topa hamle yapıp düzgğn şut atıyor... ancak bizim maçlara bakıyorum şöyle ceza sahası önünden şut falan hiç vuracak oyuncu olmuyor. Bu da 10 numara olmamasından kaynaklı... bu çocuk 9.5 gibi oynar mı oynar... bak çok sıcak değilim diğer isimlere nazaran ama gelsin artık yine de gelecekse... bir hayal kuralım batrakov lu oyunda şöyle olur böyle olur diye... bir de sezon devam ediyor herhalde... hazır halde gelecektir ama Aralık gibi falan düşüş başlar yorgunluktan...Batrakovun rakip sahada top kazanma yüzdesi inanılmaz, Arda Turan gibi kayarak alıyor sürekli
Bu gidişle gelir ama o mevki kalabalıkBerkan Kutlu geri gelir mi rtaş
Bizim taraftarda hakikaten bunama belirtileri var adamlar yapmadığı kalmadı hala forma ile oyuncu karşılamaya gidiyorlar zekasizlikdan başka birsey değil bu
Salah ile ilgili forma dahil tüm ürünlerden en az %20 pay alacağı söyleniyor Salah’ın. Üretici payı falan da var Trabzon’a daha düşük yüzde kalacak gibi ama hiç kombine satamayan Trabzonspor, dün 5 saatte 10 binden fazla kombine satmış, illaki getirisi de olacak bu transferinTrabzon 600 bin forma satsa ki bence saçma sapan kişiler de alacağı için satar 49 milyon euro geliyor forma satışından. Bunun dışında sponsorlar vs Salah'ı bedavaya getiriyorsun üzerine forma satışından kasada para da kalıyor. Bence tertemiz iş.
Muhtemelen bu akşam yada yarın cumartesi gününe acil transfer toplantısı kararı alındı diye haber gelir, lig başlayana kadar kendimizi bir atsak diye planlıyorlarUlan gelsin de rahatlayalım arkadaş... Ben bir skills videosu izledim sadece şut ve korner atışı gösteriyordu... defansif anlamda yaptığı bir şey yoktu videoda... ama şutları falan çok iyi. Hızlı bir şekilde topa hamle yapıp düzgğn şut atıyor... ancak bizim maçlara bakıyorum şöyle ceza sahası önünden şut falan hiç vuracak oyuncu olmuyor. Bu da 10 numara olmamasından kaynaklı... bu çocuk 9.5 gibi oynar mı oynar... bak çok sıcak değilim diğer isimlere nazaran ama gelsin artık yine de gelecekse... bir hayal kuralım batrakov lu oyunda şöyle olur böyle olur diye... bir de sezon devam ediyor herhalde... hazır halde gelecektir ama Aralık gibi falan düşüş başlar yorgunluktan...
Bizim taraftarda hakikaten bunama belirtileri var adamlar yapmadığı kalmadı hala forma ile oyuncu karşılamaya gidiyorlar zekasizlikdan başka birsey değil bu