Transfer Nöbeti #8

Hani Sol Kanatı Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    120
  • Anket kapatılmış .
Komple pakete bakınca eger iyi bir forvet ve iyi bir kreatif orta saha daha alınırsa takımın İQ ve teknik seviyesi Barış'ın satışına rağmen yükselmiş olur.

Sahada nasıl olur onu anca maçta göreceğiz
Aslında Diaz'ı istiyorum ama Leao gelirse kontenjan kalmıyor.

O yüzden;

Leao
Can Uzun
Batrakov
U23 forvet
U23 sol stoper

Bu durumda Nhaga kiralık gönderilir gibi

Vallahi bu planlama filan değil. Ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım. Ilk 11 seviyesinde yerli gelmiyorsa BAY'in satılması çok anlamsız

Leao geliyorsa Barış gidiyordur bu çok net
Bu durumda kaynak yaratıldığı için bu transfer mantıklı bir zemine oturuyor

Aslında Diaz'ı istiyorum ama Leao gelirse kontenjan kalmıyor.

O yüzden;

Leao
Can Uzun
Batrakov
U23 forvet
U23 sol stoper

Bu durumda Nhaga kiralık gönderilir gibi
Jakobs ya da Singo'dan birinden çıkılarak mutlaka 1 tane daha milli futbolcu lazım Ferdi klasında.

Beşiktaşlılar Adalı bilerek Diaz'ı yalanladı diyor, onu ama yine alacağız diyorlar.

Doğruysa bizim yönetime soverim zaten piyasada oyuncu yok o bölge için gidip onu da Beşiktaş'a kaptırmayın
İspanyol güvenilir yerler Diaz Madrid'te kalıyor, 2030'a kadar yeni sözleşme imzalayacak diyorlar.

10 no işini Can Uzun ile çözecekler riski azaltmak adına Can'dan verim alırız Milli futbolcu

1785933508069.webp

gibi nöbet

Bence Can hem sol açık hem forvet arkasında oynar diye düşünüyorlar, birde ekstra kanat alınmaz çünkü yedek forvet istiyor hoca
Yine zorlama bir şey olur bence hocadan bu singo nasil stoperse canda öyle kanat olur anca can ve leao yu gerektiginde forvet yedegi olarak kullanip oraya gercek bir kanat almak daha makul olur. Yapacaklarsa bile boyle bir sey tercih ederler umarım.

Leao işi yatar bence onu söyleyeyim de. Niyeyse parada anlaşamicaz ve fenere gidecek diye düşünüyorum

Leao geliyorsa Barış gidiyordur bu çok net
Bu durumda kaynak yaratıldığı için bu transfer mantıklı bir zemine oturuyor
Dunyanın en salak işi olur bu,
Yerli ne alacagını bildigin adamı verip
Ne alacagını bilmedigin yabancı alacaksın
Ustune yine yedek kanatın olmayacak
tam bizim yonetime yakısacak iş o yüzden kesin dogrudur.

Geri
Üst Alt