Transfer Nöbeti #8

Batrakov bence en iyi transferimiz olacak net şampiyon takım oyuncusu, vazgeçmiyor, oyun disiplini, sıfır ego, enerjisi bitmiyor, çok iyi oyun görüşü ve pas kalitesi, Mertens gibi ve çıtası belli değil 8-10 numara bence çok özel bir oyuncu.
Sana inanmak istiyorum niyeyse... şimanski de çıkabilir... bence kapalı kutu bu çocuk... Yurt dışında ne yapacak göreceğiz olursa...

City sana para lazim degil
Reijnders'i lig icine yahut CL'deki rakiplerine gonderme

bizden sana CL'de rakip olmaz bunu gecen sezon gordun
yolla gelsin

barış alper'in futbolcudan sayıldığı, bardakcının kaptalığına ses çıkmayan yerde batrakov gibi bir futbol ustasına çöp çekilmesi olağan bi durum

Sadece GSC'de görülebilir

🥵 🥵 🥰

ae94ed68-4007-4acf-8ff6-a6936650a358.webp

Kac defa izledin de hemen tarzini çozdun lan hemen adamin

geçen gün yazdım ya, bir sürü maçının özetini veya bulduysam geniş özetini izledim.

yine yazayım,

bu çocuğun oyun tarzı sara gibi ilkay gibi,
asla topla dikine çıkış yapayım vs yok
fiziği zayıf olduğu için ikili mücadeleye girmekten sakınıyor genelde
aşırı tek topçu bir çocuk, yani ya al ver yapıyor ya da uzun dikine pas atıyor hemen

batrakov buraya gelirse inşallah izlediğimden bi bok anlamamışımdır ve şahane iş yapar ama Sara'dan maks 1 tık üst performans gösterir, daha fazlasını beklemem

Bakraçov’un ne olduğunu gelirse 10 maç izledikten sonra falan anca anlarız.

O yüzden videosunu bile izlemiyorum, Rusya ligi kriter olamaz mevcut durumda.

Forum kolpaya ne açmış

Zeze'yi gece bitmek üzere yazıp ertesi günün akşamına basına sızdı diye iptal oldu yazan birine likelar havada uçuşuyor

Adam geldi ekşiyi tinder olarak kullanıyorum kadınlar pek hoşlanmıyor diye duyumları siliyorum yazdı yav

Neyse

Zeze'nin menajeri yazdığım gün İstanbul'daydı. Basına sızdığı için iptal olduğunu söylemedim, farklı organlarla okumaya gerek yok.

Basına sızdığı için kulübün istekleri değişti diyorum. Kiralama olayına sıcakken bonservis ile elden çıkartmak istiyoruz dediler. Aynısı Jhon Duran için de oldu. Alevlenince bonservis ile vermek istiyoruz dediler. Araplar, Türkleri seven bir millet değil. Bizde paranın da olduğunu gayet iyi biliyorlar ( Türk kulüpleri ). Transferleri zora sokuyorlar doğal olarak. Samiyen'de mi götünden attı Zeze olayını? Tüm herkes oyuncuyu dile getiriyor problem yok, basına düşer düşmez sorun çıkıyor iptal oldu diye problem :D Sorun bu zaten davulla zurnayla duyurunca bu tarz kulüpler sorun yaratıyor imasında bulunuyorum bunu anlamaktan acizsin belli ki.

Bazı arkadaşlar gerçekten konuşmak için konuşuyor. Sanane benim nereyi ne amaçla kullandığımdan seni veya bir başkasını ne ilgilendirir?

Valla senin gibilere Burhan müstahak.

Ben de izledim izleyebileceğim kadar video vallahi de tillahi de bu çocuk 8 numara, 10 değil paso uzun topla çıkıyor sağa sola pas veriyor, bizim sane stil olarak hepsinden daha 10 no.

aynı zamanda batrakov'un iyi oynaması için takıma herkese çok iyi alışması lazım, oyuncuların da batrakov'a çocuk muamelesi çekmemesi lazım.

mertens'in veya oynarken ilkay'ın onları yönlendirmesine izin veriyorlardı, aynı şeyi Batrakov'a da yapmaları lazım.

çocuk daha çok genç, eğer Sane Osi falan buna dünkü çocuk muamelesi çekerse sahada silinir gider

Geri
Üst Alt