- 26 Ocak 2021
- 41.508
- 40.789
- 3.078
Kac defa izledin de hemen tarzini çozdun lan hemen adaminBatrakov iyi kötü meselesi değil ama bu çocuğa kalkıp oyun tarzından dolayı sövmeyin daha sonra
şimdiden yazıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kac defa izledin de hemen tarzini çozdun lan hemen adaminBatrakov iyi kötü meselesi değil ama bu çocuğa kalkıp oyun tarzından dolayı sövmeyin daha sonra
şimdiden yazıyorum
Sana inanmak istiyorum niyeyse... şimanski de çıkabilir... bence kapalı kutu bu çocuk... Yurt dışında ne yapacak göreceğiz olursa...Batrakov bence en iyi transferimiz olacak net şampiyon takım oyuncusu, vazgeçmiyor, oyun disiplini, sıfır ego, enerjisi bitmiyor, çok iyi oyun görüşü ve pas kalitesi, Mertens gibi ve çıtası belli değil 8-10 numara bence çok özel bir oyuncu.
Barış gitmeseydi baba 10, şimdi can lazım malesefbatrakov + can uzun mu yoksa baba 10 no mu isterdiniz
190 sol Stoper ismiAlllahhhhh batrakov
Birisi yazsa ya x de diğeri geldi seni de bekliyoruz diye...tolgahan ne zaman geliyor foruma?
Kac defa izledin de hemen tarzini çozdun lan hemen adamin
Bakraçov’un ne olduğunu gelirse 10 maç izledikten sonra falan anca anlarız.
O yüzden videosunu bile izlemiyorum, Rusya ligi kriter olamaz mevcut durumda.
kazık loading diyorum, lig pazarlaması ruslar çakacak birine.Bakraçov’un ne olduğunu gelirse 10 maç izledikten sonra falan anca anlarız.
O yüzden videosunu bile izlemiyorum, Rusya ligi kriter olamaz mevcut durumda.
Forum kolpaya ne açmış
Zeze'yi gece bitmek üzere yazıp ertesi günün akşamına basına sızdı diye iptal oldu yazan birine likelar havada uçuşuyor
Adam geldi ekşiyi tinder olarak kullanıyorum kadınlar pek hoşlanmıyor diye duyumları siliyorum yazdı yav
Neyse
Zakaryanda çok övülüyordu Avrupa’da da beklenilen seviyenin çok aşağısında kalmıştıkazık loading diyorum, lig pazarlaması ruslar çakacak birine.