Transfer Nöbeti #8

Forum kolpaya ne açmış

Zeze'yi gece bitmek üzere yazıp ertesi günün akşamına basına sızdı diye iptal oldu yazan birine likelar havada uçuşuyor

Adam geldi ekşiyi tinder olarak kullanıyorum kadınlar pek hoşlanmıyor diye duyumları siliyorum yazdı yav

Neyse
Burada hanım olmadigi icin fazla durmaz o halde

musiala geldi mi

1785953089819.webp

geçen gün yazdım ya, bir sürü maçının özetini veya bulduysam geniş özetini izledim.

yine yazayım,

bu çocuğun oyun tarzı sara gibi ilkay gibi,
asla topla dikine çıkış yapayım vs yok
fiziği zayıf olduğu için ikili mücadeleye girmekten sakınıyor genelde
aşırı tek topçu bir çocuk, yani ya al ver yapıyor ya da uzun dikine pas atıyor hemen

batrakov buraya gelirse inşallah izlediğimden bi bok anlamamışımdır ve şahane iş yapar ama Sara'dan maks 1 tık üst performans gösterir, daha fazlasını beklemem
Tam tersi mucadeleden kacmiyor diyenlerde var herifi hic izlemedim de tek topcu topçuyu severim.

Sana inanmak istiyorum niyeyse... şimanski de çıkabilir... bence kapalı kutu bu çocuk... Yurt dışında ne yapacak göreceğiz olursa...
Çıtası belli değil Avrupa kupaları oynamadı, temposu çok iyi ama maç sayısı düşük, dribling tercih etmiyor, topu koşturuyor bunlar dışında şüphe etmdilecek tek bir noksan yok, lesley için nasıl ağır fiyasko büyük takım oyuncusu değil dediysem batrakov için tam tersi, çıtası bence De Bruyne McTomminay Mertens arası bir şey bu adamlar prof vazgeçmeyen, yenilgiden ders çıkaran, pes etmeyen isimler, Okan banko 8 oynatacak ligde, ribery bonusu gibi etki edip sene sonu EPL yapar

Tam tersi mucadeleden kacmiyor diyenlerde var herifi hic izlemedim de tek topcuyu severim.

şöyle ki maçlarını full izlemedim özet seyrettim dediğim gibi nacim, o nedenle bunda bir şey diyemem, ama topun kendisindeyken mücadeleye girmemeye çalıştığını gördüm, ha top rakipteyken kapmak için baskı yapıyordur muhakkak

Chermiti iyi hos ama daha yeni cok ucuza firsat transferi olarak alinmisken gidip kamyonla para dokmek adama koyuyor
2 yil once yaziyoduk burada panda reyizle falan Chermiti ismini

simdi de mesela opsiyonlu kiralik Delap, Emegha, Tel, Ferguson, Christantus Uche gibi herifler var gidebilecegimiz

santrfora cok para gommek aklima yatmiyor bu kadar eksik varken
hele bi sene once 8-10m'ye transfer olmus adama 30m vermek acayip tad kaciriyor

Biz 2 yildir boyle bir 10 numara mi bekledik?!?! Daha kasar biri gelmeliydi. Yani bu tarz birini 2 sene once de bulurduk diye dusunuyorum.

Ben izledim işte bu videoyu... hiç ikili mücadele vs yok. Şutlar var ortalar var... allah için duran top ve şutları iyi çocuğun...
diger videolarda pas kalitesi fln var onlarda iyi

bizim ihtiyacımız olan bu adam topu eveleyip gevelemiyor direk cakıyor düşünmeden

bizim takımın eksigi direk bu

diger videolarda pas kalitesi fln var onlarda iyi

bizim ihtiyacımız olan bu adam topu eveleyip gevelemiyor direk cakıyor düşünmeden

bizim takımın eksigi direk bu

harbiden böyle bi ihtiyacımız var da

takımda orta sahada topla dikine çıkan kimse yok

bari 10 numaramız dribling yapsa

Geri
Üst Alt