Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.243
- 102.358
- 5.238
Vladimir Beschastnykhdaha önce Rus oyuncumuz olmuş muydu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vladimir Beschastnykhdaha önce Rus oyuncumuz olmuş muydu
beni neden sevmedin?Seni hatırlıyorum, seninle çok eş olduk Haxball'da. " yav " demeyi bırakmışsın sonunda.
tolgahan ne zaman gelir foruma?Zeze'nin menajeri yazdığım gün İstanbul'daydı. Basına sızdığı için iptal olduğunu söylemedim, farklı organlarla okumaya gerek yok.
Basına sızdığı için kulübün istekleri değişti diyorum. Kiralama olayına sıcakken bonservis ile elden çıkartmak istiyoruz dediler. Aynısı Jhon Duran için de oldu. Alevlenince bonservis ile vermek istiyoruz dediler. Araplar, Türkleri seven bir millet değil. Bizde paranın da olduğunu gayet iyi biliyorlar ( Türk kulüpleri ). Transferleri zora sokuyorlar doğal olarak. Samiyen'de mi götünden attı Zeze olayını? Tüm herkes oyuncuyu dile getiriyor problem yok, basına düşer düşmez sorun çıkıyor iptal oldu diye problemSorun bu zaten davulla zurnayla duyurunca bu tarz kulüpler sorun yaratıyor imasında bulunuyorum bunu anlamaktan acizsin belli ki.
Bazı arkadaşlar gerçekten konuşmak için konuşuyor. Sanane benim nereyi ne amaçla kullandığımdan seni veya bir başkasını ne ilgilendirir?
Valla senin gibilere Burhan müstahak.
Ne zaman forumdaydın? O zamanki adın neydi?Seni hatırlıyorum, seninle çok eş olduk Haxball'da. " yav " demeyi bırakmışsın sonunda.
bunu yazıyosan bi dayanagın olmalıbatrakov=cicaldau
Oooo fenerlisin mi dedin?Vladimir Beschastnykh
bu dribling zehirlemesini nerden kaptınız anlamadım gedsondan mı ndiayeden miharbiden böyle bi ihtiyacımız var da
takımda orta sahada topla dikine çıkan kimse yok
bari 10 numaramız dribling yapsa
tam diyecektim böyle video yapıyorsan gelen kişinin Odegaard ya da Havertz falan olması lazım 

sallai kaliyor. kudur.Batrakov geçen sene Sara kadar tackle yapmış. Güzel istatistik.![]()
çok güzel ismi var ya söylemesi keyif veriyorOooo fenerlisin mi dedin?![]()
Tamam seçkin bence... herif gelir de kötü çıkarsa çok büyük tacize uğrarsınMertens skill videosu bak iyi bir atak sonlandıran kanat dersin ama çıplak gözle izlersen, bu adam görünmeyen her şeyi yapıyor dersin, oyun disiplini takım oyunu, topsuz alan, pozisyon alma üst düzey hemde bu yaşta, örnek Yunus her maç 10 kere prese kalkar 8i tek başına, rakip rahat çıkar, Mertens gibi bu çocukta takım dizilişi ile hareket edip, 7 kere prese kalkar 5inde top sana geçer, en beğendiğim hamle oldu, özellikle Sane Yunus olası Leao durumunda savruk ön hat olacaktık, Osimhen isyan etmekten konsantre olamayacaktı.
Gerçek sandım sövücem şimdi altındatam diyecektim böyle video yapıyorsan gelen kişinin Odegaard ya da Havertz falan olması lazım
Kandırdılar beni
Fake fakeALLAAAAAAAAAAAAAAHHHHH
bende kandım