- 5 Eylül 2014
- 85.724
- 71.874
- 4.513
hocam amacınız fb yüzyılı ise açıkça çıkın söyleyinFb keşke şu galibiyet sonrası bi Leao açıklasa dursun kavukcu falan şoka girseler ne güzel olur
deyin ki ben fb yüzyılı istiyorum arkadaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hocam amacınız fb yüzyılı ise açıkça çıkın söyleyinFb keşke şu galibiyet sonrası bi Leao açıklasa dursun kavukcu falan şoka girseler ne güzel olur
Kaybeden takımı merak ettim
… koymasan verecektim myc’yi
Özellikle bu zamana kadar bekledikleri herkesi aniden kaptırmaları ve en son biz ne yapacağız diye kara kara düşündükleri bir senaryoyu hayal etmek inanılmaz haz veriyor bana heis, öyle kinliyim. Son güne bırakmayı planladıkları her oyuncuda sıkıntı çıkmasını istiyorum şakasız.hocam amacınız fb yüzyılı ise açıkça çıkın söyleyin
deyin ki ben fb yüzyılı istiyorum arkadaş
İstediğin rütbe var mı vereyim?Dostum sen demin sari uyeydin ne ara berlin panteri oldun ..
o adam admin dostumDostum sen demin sari uyeydin ne ara berlin panteri oldun ..
Kaybeden takımı merak ettim bi kontrol etsinler karşıda rakip var mı yoksa boş kaleye karşı mı oynamışlar
Kaybeden takımı merak ettim bi kontrol etsinler karşıda rakip var mı yoksa boş kaleye karşı mı oynamışlar
İstediğin rütbe var mı vereyim?
İstediğin rütbe var mı vereyim?
o adam admin dostum
Sosyal medya'da alkollü paylaşım yapanlara 82 bin 244 lira ceza kesilmesi gibi nobet