- 4 Ağustos 2009
- 91.053
- 72.495
- 5.358
Kaya Temel ne bilsin yahu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkürler abi uyku tutmadıHocam nasılsın iyi misin
Bu mallık şaka mı? Haziran başı 20 temmuzdan sonra transfer piyasasına gireriz 15 ağustosa kadar belki bi kişi gelir demiştim. Benden ne farkı var bu malıninsan şunu söylemeye utanmaz mı yav
Aleksey batrakov yaziiАлексей Батраков
Давай давай!ben kiril alfabesi öğrenmeye gidiyorum
size iyi forumlar
Şimdi şöyle hocam;
Aleksey Batrakov'un oyun tarzı, modern bir ofansif orta saha (10 numara) ve merkez orta saha (8 numara) profilinin mükemmel bir birleşimidir. Sahadaki en belirgin özellikleri şunlardır:
Teknik ve Oyun Zekası
Yaratıcılık: Dar alanlarda hızlı düşünüp savunma arkasına öldürücü paslar (kilit paslar) atar.
Top Kontrolü: Topu almadan önce çevresini kontrol eder, ilk dokunuşuyla rakibini eksiltebilir.
Oyun Kurma: Takımının hücum yönünü belirler ve oyunun temposunu ayarlar.
Skor Katkısı
Gol Sezgisi: Ceza sahasına doğru zamanda yaptığı topsuz koşularla sık sık gol pozisyonuna girer.
Duran Toplar: Etkili korner ve serbest vuruşlar kullanarak hem asist yapar hem de doğrudan kaleyi tehdit eder.
Uzaktan Şutlar: Ceza sahası dışından isabetli ve sert şutlar çekebilir.
Dinamikler ve Defansif Katkı
Çalışma Oranı (Work Rate): Sadece hücumda değil, pres arkasında ve top geri kazanmada da agresiftir.
Hareketlilik: Sahada sürekli boş alan arar ve arkadaşlarına pas opsiyonu yaratır.
Davay davayДавай давай!
Nasıl iyi olayım transfer mi var. Bu sene acılar çekeceğiz ama Galatasaray için cekerizTeşekkürler abi uyku tutmadı
Sen nasılsın![]()
![]()
Oyuncunun açıklamasından oyuncu ile anlaşıldığı işin artık kulüpler düzeyinde olduğu belli bence.Bizim muhabirlere göre Batrakov tamam ama yabancı muhabirlerden ses yok.
Neyse Rafa'dan kurtulduk adam bize karşı şov yapıyorduBiz krizlerden krizlere giriyoruz jklılar napsın lan. Takımlarının her yeri bok, trossard rafa gibi kaçar gider