Transfer Nöbeti #8

Rusya'da Demirbilek, transferde Demirbilek damgası! 🇷🇺🟡🔴

Batrakov transferiyle ilgili konuşulanlara göre Galatasaray kongre üyesi Bahattin Demirbilek devreye girdi. İddiaya göre transferin finansmanını da Demirbilek üstlenecek.

Ne kadar doğru, ne kadar gerçek bilinmez. Bekleyip göreceğiz.

:asd:
1000255067.webp

Serdar Kelleci, Galatasaray 8 numara almiyacak diyor

Matvey Kislyak, Eduard Spertsyan ve Batrakov.

Bu 3 topçu Rus Liginin yıldızları.. Hepsinin iş yapacağına eminim..

Батраков'a rus morutan -ki morutan da sakatlık dışında kötü topçu değildi-
başakşehir topçusu
fln çekenler
cumartesi günü lokomotiv-akron maçını seyretseler iyi olur

rusyadan biri şurayı okusa getuyle güler heralde yazılanlara
batrakovun şu an büyük liglerde oynamıyor olmasının nedeni rus bankalarına uygulanan uluslararası yasaklar/swift kısıtlamaları vs.

kutucuya 6 küestaya 8 milyon vermiş bi kulüp taraftarının 20-25 milyona batrakov gibi bi duruma öfkelenmesi de gülünç

Bir Rus pasaportunuz varken 5-büyük ligden birinde oynamanız çok zor. Batrakov o seviyenin oyuncusu olduğunu gösteriyorsa da sizi alıp direkt en iyi takımlardan birine yerleştirmezler. Ben Galatasaray'ın onun için bir ara-geçiş aşaması olacağını düşünüyorum. ~ Dmitry Bulykin, eski Rus forvet

Aynen, aynen. Paris Saint-Germain, Lokomotiv Moskova’nın kapısında kul köpeği olmuş ha! İlla da bize verin Batrokov’u diye. :asd: Paris Saint-Germain’in PAF takımında bile ilk 11’e girmesi şüpheli oyuncuyu bize yıldız diye yutturmaya çalışıyorlar. Göz var, nizam var; insanların aklıyla dalga geçmeyin.

Dün şu Recep'in koyduğu Batrakov videosunu izledim, eyvahlar olsun diyorum. Yani bilmeden b.klamak da istemiyorum çocuğu ama Rusya'da defans ve kaleci olmadan oynandığını görmüş oldum. Defans oyuncuları şu şekil takılıyorlar

Çok büyük kumar ya.

hacı dünyada en zor wonderkid bulunan mevkilerin başında geliyor belki de 10 numara pozisyonu

batrakov rusya liginde parlamasına RAĞMEN bizden başka bir alıcısının olmaması beni acayip şüphelendiriyor

bu herifin 5 büyük lig takımları tarafından detaylıca gözlemlenmemiş olma ihtimali yok gibi bir şey

20 milyon euro serbest kalma bedeli olan gerçekten büyük wonderkid bi 10 numarayı 5 büyük ligden herhangi bi takımın transfer etmemesi çok saçma değil mi

hacı dünyada en zor wonderkid bulunan mevkilerin başında geliyor belki de 10 numara pozisyonu

batrakov rusya liginde parlamasına RAĞMEN bizden başka bir alıcısının olmaması beni acayip şüphelendiriyor

bu herifin 5 büyük lig takımları tarafından detaylıca gözlemlenmemiş olma ihtimali yok gibi bir şey

20 milyon euro serbest kalma bedeli olan gerçekten büyük wonderkid bi 10 numarayı 5 büyük ligden herhangi bi takımın transfer etmemesi çok saçma değil mi
Kimse (Avrupa'dan)şuan oradan direkt oyuncu almıyor/alamıyor yoksa bu çocuğu çoktan alırlardı zaten

Batrakov ile ilgili en ufak fikrim olmamakla beraber

Yorumlara bakiyorum forumda, arsavin'e yukselip emre mor'a dusuyor. Nasil is bu

Leao hariç hiç bir işime heyecanlanmıyorum bide olursa mora heyecanlandırır şu Leao işi artık bitsin yıldım daraldım bunaldım

Batrakov 2 senedir a takımda ve istatistik olarak baya iyi. bu yaşında takımın 10 no'su da olmuş. Normalde harika transfer.

Ama Galatasaray'ın bir tane 10 mevkisi var. Orası Hagi, Sneijder, Mertens, Erman Kılıç gibi tartışmasız isimler gördü. Hal böyleyken Mora da olsa 100 M piyasa değerli wonderkid de olsa bi yanı şüphe eder insanın. Bruno level biri anca keserdi o da olmuyor, kısmet artık.

Kimse (Avrupa'dan)şuan oradan direkt oyuncu almıyor/alamıyor yoksa bu çocuğu çoktan alırlardı zaten

sen yazınca araştırdım, ödeme konusunda ufak çaplı bazı banka sıkıntıları var bunun dışında bi problem yok ki oyuncu transfer etmeyi engelleyecek, yani bi ingiliz takımı almak istese veya sermaye takımı almak istese bankada ufak sorunlar var boş verin der mi admirim

Geri
Üst Alt