Transfer Nöbeti #8

Rusya hiç mi para kazanmasın? Rus oyuncular hiç mi ülke dışına çıkmasın? 😀

Şaka bir yana şampiyonlar ligi kuruldu kurulalı kuralarda hep bir Rus takımı çıkmasını istedik... bir zamanların zenith i dışında hiçbir Rus takımı iyi olmadı ki o takım bile genelde yüksek bütçeli yabancı transferler sayesinde başarılı oldu... Ukrayna takımları bile daha başarılı olmuştur Rus takımlarına göre... Rus insanları da kültür anlamında bize benzer... yabancı dil pek bilmezler vs. Futbol ligi de bizimkine benzer. 1-2 takım vardır işte. Geri kalanları Anadolu takımları ölçeğinde... şimdi benim korkum Rusya nın irfancan ı gibi bir oyuncu peşinden mi koşuyoruz? Zamanında o da Türk piyasasının en değerli oyuncusuydu... ya da mert hakan ile emre peşinde mi koşturuyoruz? Bunu bilemiyorum...

Yani inşallah söylenildiği gibidir bu çocuk. Ancak benim dediğim gibi de olabilir. Bilemiyorum... tamamen kumar oynuyormuşuz gibi.

Son düzenleme:
sen yazınca araştırdım, ödeme konusunda ufak çaplı bazı banka sıkıntıları var bunun dışında bi problem yok ki oyuncu transfer etmeyi engelleyecek, yani bi ingiliz takımı almak istese veya sermaye takımı almak istese bankada ufak sorunlar var boş verin der mi admirim
Genelde tepki oluyor, bundan da kaçınıyorlar, direkt Rusya'ya para girişine sebep oldukları için.

Napoli mesela Kvara'yı alırken Gürcistan takımı üzerinden mi ne hülle yaptı, ama net ambargo olayı hikaye tabii, PSG Safonov'u almıştı 2 sene önce.

sen yazınca araştırdım, ödeme konusunda ufak çaplı bazı banka sıkıntıları var bunun dışında bi problem yok ki oyuncu transfer etmeyi engelleyecek, yani bi ingiliz takımı almak istese veya sermaye takımı almak istese bankada ufak sorunlar var boş verin der mi admirim

buda yeni bahane oldu : ) yahu böyle bir şey varsa gider hülle yapar adamlar çok zor bişi değilki :)

bildiğin para basmak için yeterli görülmemiş eleman işte . avutmayalım kendimizi

Çoğu ülke anti Rusya politikası izliyor, bundan dolayı da (politik sebeplerden ötürü) Rusya ile ticaret yapılmasına engel olan ülke politikaları varken kimse kolay kolay Rusya'dan oyuncu falan almıyor.

Hem para aktarımı sıkıntı (evet dolaylı yoldan halledilebilir) ama kimse buna kolay kolay yanaşmak istemiyor.

buda yeni bahane oldu : ) yahu böyle bir şey varsa gider hülle yapar adamlar çok zor bişi değilki :)

bildiğin para basmak için yeterli görülmemiş eleman işte . avutmayalım kendimizi
Yahu bu biraz politik birşeye dönüştü... avrupa Ukrayna yı destekliyor... Rus oyuncu alırsak tepki görürsek olayı var biraz da... Rusya daki hiçbir futbolcunun da bu tepkiyi almaya göze alınmayacak futbolcu olması da transfer yapılmamasının sebebi...ayrıca Avrupa'daki mevcut oynayan Rus oyuncuların da muhakkak bir savaş karşıtı paylaşımı falan vardır...

1786000009112.webp

Çoğu ülke anti Rusya politikası izliyor, bundan dolayı da (politik sebeplerden ötürü) Rusya ile ticaret yapılmasına engel olan ülke politikaları varken kimse kolay kolay Rusya'dan oyuncu falan almıyor.

Hem para aktarımı sıkıntı (evet dolaylı yoldan halledilebilir) ama kimse buna kolay kolay yanaşmak istemiyor.
tmm işte reis bende diyorum ki madem öyle bişiden çekiniyorlar giderler hülle yaparlar , örnek veriyorum bize aldırırlar 2-3 milyon fazla vererek bizden kendileri alırlar .

adamlar yeteneğine uygun görüp para basmak istememiş belli ki

madem batrakov alacaktik niye bu kadar bekledik?
can uzunu alacaktik, niye bu kadar bekledik?
leao'yu biz istemedik,italyanlar yanasti
u23 stoper,forvet,kanat bulmak o kadar mi zor?

tamamiyla fiyasko arkadaslar

Ayrıca genç oyuncu alınmasın yok bize hazır oyuncu lazım diyenler sezon içerisinde hem hocaya hem yönetime saldırmasını da biliyor 'biz ne zaman genç oyuncu alıp oynatacağız ' diye? Bu şimdi iki yüzlülük olmuyor mu?

Tam olarak ne istiyorsunuz? Hem genç hem Sneijder'in olmuş hali mi?

Ne istediğinizi iyi düşündünüz umarım.

hacı dünyada en zor wonderkid bulunan mevkilerin başında geliyor belki de 10 numara pozisyonu

batrakov rusya liginde parlamasına RAĞMEN bizden başka bir alıcısının olmaması beni acayip şüphelendiriyor

bu herifin 5 büyük lig takımları tarafından detaylıca gözlemlenmemiş olma ihtimali yok gibi bir şey

20 milyon euro serbest kalma bedeli olan gerçekten büyük wonderkid bi 10 numarayı 5 büyük ligden herhangi bi takımın transfer etmemesi çok saçma değil mi
ambargo yüzünden alamazlar oradan direkt.

tmm işte reis bende diyorum ki madem öyle bişiden çekiniyorlar giderler hülle yaparlar , örnek veriyorum bize aldırırlar 2-3 milyon fazla vererek bizden kendileri alırlar .

adamlar yeteneğine uygun görüp para basmak istememiş belli ki
Kimse hülle yapmaz çünkü millet salak değil, o riski alıp kendi devletlerinde sıkıntı çekmek istemiyorlar o yüzden de kimse Rusya ile direkt veya enderekt ticaret yapmak istiyor.

Olay bu kadar basit.

%100 en büyük skandal budur transfer döneminde.

Boşa zaman kaybı.

Fener dün 1 oyuncu dışında Ederson da yedeklerde olduğunu düşünürsek as kadrosuyla maça çıktı, bizim aslar idmanlara daha yeni başladı üstüne yeni oyuncular gelecek de adapte olacak da, TS deplasmanına kadar puan kaybedersek bu psikolojik kırılımı kaldıramayabiliriz.

Ayrıca genç oyuncu alınmasın yok bize hazır oyuncu lazım diyenler sezon içerisinde hem hocaya hem yönetime saldırmasını da biliyor 'biz ne zaman genç oyuncu alıp oynatacağız ' diye? Bu şimdi iki yüzlülük olmuyor mu?

Tam olarak ne istiyorsunuz? Hem genç hem Sneijder'in olmuş hali mi?

Ne istediğinizi iyi düşündünüz umarım.
Nickelodeon Yes GIF by SpongeBob SquarePants

uğurcanı almayıp koca dönem bütün yabancı kalecilere gidip onları da alamayıp gelip uğurcanı 27.5 milyona alan yönetimden de bu beklenir rtaş

Bu arada yukarıda yazıldığı gibi Batrakov vs bunlar bizim zaten en geç temmuz ortasında bitirebileceğimiz oyunculardı. Sezon açılıyor 10 gün sonra ve daha hala transfer de olmadılar zaten.

Bu oyuncuların daha alışma süreci vs var.

Yani bu tarihte yapacağın transfer ya cidden Salah gibi bir oyuncudur (formsuz vs olabilir ama hani dünya yıldızı neticede) ya da rotasyon için alacağın adamdır.

İsmi çıkan oyuncuların çoğunu sabah görüşmeye başlayıp akşam uçağa bindirebiliyor olmamız lazımdı. Normal oyuncular bunlar yani.

Göztepe'deki Dennis gözüme Camavinga gibi geliyor an itibariyle

Batrakov'u Haziran ayında da parasını versen alabilirdin sorun zaten Ağustos'un ortasına bırakmak imkansız bir oyuncu olsa anlayacağım ama Rusya dışında net bir performans yok şu saatte alsan direk %100 risk olacak tutmadığı senaryoda bu sefer yine 10 numarasız sezona giriş yapacağız.

Maaş konusuna girmiyorum bile 5 m euro konuşuluyor 5 yıllık sözleşme versen 25 m euro para bağlayacaksın sonra Singo niye gitmiyor diye ağlıyoruz adam 5-6 m euro maaşı bırakıp niye gitsin ki

Bizim kadroya acil cm 01 02 Okan Koç, Sergei Nikiforenko ve Taribo West lazım.

Kennedy Bakircioglu'na da hayır demem

Edit: Tsigalko kalbimizdesin, yedek bekleyeceksen gel koçum

Geri
Üst Alt