- 29 Ocak 2023
- 15.930
- 8.969
- 1.203
leao'dan martinelliye falan düşüş olması halinde yine depresyona girerim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beklentim bu transferlerin hiç birinin olmayacağı yönünde.Leao 45+5
Batrakov 24+6
Can Uzun 35+5
Beklentim bu yönde olacağı
bugün biraz videolarına baktım doğru yerlere koşu işini iyi yapıyor gibi. zaten o boyla kafa golü atmak için gerekli. ileride çoğalma seken topları alıp skor üretme konusunda faydalı olur gibi. geçen sezon sara'nın atl. madride golü kaçırdığı vuruş geldi aklıma.epey farklı tarz herifler izlediğim kadarıynan
batrakov deep lying pm fln gibi de bi işlevi var bi de anlık sezgileri çok üstün, pas/şut daha iyi. dar alanda görüş açısı buluyor/hızlı düşünebiliyor
mora'da dribbling/top kontrolü daha iyi ama absürd posyonlarda batrakov gibi çok ani kritik toplar çıkarmıyor. batrakov osimhenle saneye çok gol attırabilecek bi herif
Abdülkerim ile ilgili görüşlerini alabilir miyim Aşil renktaş?
Mor’a aldık aslında, ha şuanki mora, ha bir zamanlar transfer ettiğimiz Emre mor. Aradaki fark (Mor’un Mora’nın şuanki yaşındaki dönem için bu yorum geçerli) Mora’nın “a”sı..epey farklı tarz herifler izlediğim kadarıynan
batrakov deep lying pm fln gibi de bi işlevi var bi de anlık sezgileri çok üstün, pas/şut daha iyi. dar alanda görüş açısı buluyor/hızlı düşünebiliyor
mora'da dribbling/top kontrolü daha iyi ama absürd posyonlarda batrakov gibi çok ani kritik toplar çıkarmıyor. batrakov osimhenle saneye çok gol attırabilecek bi herif
Elinde Barış olan takımın, gidip Martinelli'ye girmesi tamamen mantıksızlık.leao'dan martinelliye falan düşüş olması halinde yine depresyona girerim
Neyse ayrışıyoruz Leao ya bakış konusunda seninleOsi futbola hep aç hep hırçın hep yüzdeyüzünü veren bir tip; leao ise kopup gidiyor; dünya kupasında bile oyuna girdiğinde avel avel sağa sola basıp durdu.
3. sıradan zirveye doğru adım adım ilerleyen Lang transferine ne dersinleao'dan martinelliye falan düşüş olması halinde yine depresyona girerim
görüşlerimi kısaca şu şekilde ifade edeyim heis;
![]()
rahmetliyi çok severiz.görüşlerimi kısaca şu şekilde ifade edeyim heis;
![]()
valla lang'ın ismi duyunca bile sinirden ne yazacağımı bulamadım bi de gelse herhalde kendi kendimi imha ederim3. sıradan zirveye doğru adım adım ilerleyen Lang transferine ne dersin
Barış gidiyor, yerini bununla dolduracaklar işte. Leao kalite ama işte güvenilmez, mental diplerde.. o kadar para leaoya verilmez. Ama bence sadece fiyat düşürmek için ortaya atılan bir iddia.Elinde Barış olan takımın, gidip Martinelli'ye girmesi tamamen mantıksızlık.
Hadi Leao alsan, hücum tarafı daha güçlü diye izah edersin. Martinelli'nin Barış'tan hiçbir artısı yok bence.
Kurtlar Vadisi Meral gibi nöbet
Gene plansız programsız oyuncu tarzlarına hiç dikkat edilmeden yapılacak transferler.Leao 39+4+3
Batrakov 22+3+%10
Can 32+8+%15