Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Bu anket kapanacak: .
hala can uzun 50-60 konuşuluyor kardeşim sen o kadar eder misin 1, 2.si can uzun her şeyi çözecek mi kadroda hangi bölgeye koysan sorgulayacaksın net bir profil midir can uzun 40-50-60 m lik ben anlamadım ki bu işi takımın yarısı yok

Can Uzunda Leao da bu paralara alinmaz
Batrakovu alın
Gidin gençlere şans tutarsa tutar
Tutmazsa hiç değilse satarız

Valla Burhan’a son dönemdeki duruşundan dolayı birşey demem. Gitti kendi platformunu kurdu zamanında Zaha’yı ilk o söyledi, geçen sene Singo’yu o söyledi, Erden Timur’u hapse attıklarında yanında durdu.

Musiala olayı aptallık olsa da Yakup’tan, Kaya’dan, Nevzat’tan, Naci’den on kat daha iyidir.

Yağız’a da ondan başka posta koyanı görmedim.
Ben isim bazlı bakmıyorum olaya... ama ilk günden beri söylüyorum bu burhan hırslı ama beyni çalışmıyor diye... anlaşmak üzere de geç... Sen kellemi koyarım azdan az çoktan çok gider gibi beylik laflar edersen gadanı alırlar... Bir de bu olayları ölüm kalım meselesine çevirmenin anlamı ne?

Sonunda Singoyu satip, oraya bir U23 sag bek aliriz. Üstüne nerdeyse bitik KDB + dandik bir genc forvet + Noa Lang ortada kalirsa sartlara bagli opsiyonla onu getiririz ve dönemi kapatiriz.

Leao ve Can Uzun için 100 milyona yakın bir parayı kasadan zor çıkarırız başkan onay vermeyecek

Ne Leao ne de Can Uzun o paraları etmez. Genç adam alacaksan sol stopere, sol kanada alacaksın. 10 numaraya ve 8 numaraya olmuş adamlar lazım bize. Parayı olmuş adamlara gömeceksin. Ha olmuş adam derken 35 yaş civarı oyunculardan bahsetmiyorum.

Gerçi kime neyi anlatıyoruz ki. Bu heriflerin transfer yapmaya falan niyeti yok, çok açık. Leao, Can Uzun vs... hepsi taraftarı oyalama taktikleri. Biz uğraştık ama bonserviste indirime gitmediler alamadık deyip işin içinden çıkacaklar. Transfer döneminin son günlerinde Cuesta, Frankowski tarzında 2-3 oyuncu kitleyip transferi kapatır bunlar. Şampiyonluk satmış yönetimin kokusunu 100 km'den alırım.

Geri
Üst Alt