Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Bu anket kapanacak: .
Noldu ya lisesporlular dolduramadı?
Taraftar olmasa vefaspor olacak kulup, her sene taraftarını hiçe sayarak iş yapıyor

Ligde ilk bir kac mac 40 50k olur yine sonra yavas yavas bu seviyelere ligde de duseriz. Kimse enayi degil, 10k bilet parasını liseliler adada ucuza yemek yesin diye vermez.

Transfer yapmayacaksınız dediler ve yapmıyoruz heralde. Başka bir şey düşünemiyorum artık.

Çünkü almayı geçtim, elimizden oyuncu bile çıkarmıyoruz. Nelsson ve Jelert'i tutsalar şaşırmayacağım.

Can konusunda herkesin aksine tek gerçek su an itibariyle Frankfurt ile hiç bir şekilde görüşmüyoruz. Diğer ilgilenen kulüpler de frankfurtun düşündüğü bonservis bedeline yanaşmadığı için hareketlilik yok o konuda.

Tek gerçek bu

Kim ile ilgilensek 50 üzeri yokmu kaliteli maksimum 20-30 olan yıldız oyuncu

Corum macina en az bir kiralik çöp yetistirilmeye çalışılıyor.

heis bu herifin forvet olmadığını bilion dimi

32 golden 9u penaltı (hiç penaltı kaçırmamış)
hadi onları saymayalım
yine sezon başına 10 gol 10 asist ortalaması var. en çok sarı kart gören de oyuncu, yani mücadelesi var. golleri bence epey güzel görünüyor
Sezon başına 10 gol, 10 asistle oynayan Yunus burada yerden yere vuruluyor her sene, ki Yunus bence iki gömlek üstün bir oyuncu Batrakov'dan. Bu oyuncu menajer pazarlamasıdır. Bir ara Zakharyan için de aynı yaygara koparılıyordu bu forumda. Balonu söndü onun. 2-3 seneye bunun da balonu söner. Zamanında buna benzer diyebileceğimiz Cicaldau'yu transfer etmiştik. Ona da yok yeni Hagi, yok karpatların yeni Maradona'sı falan diyorlardı. Açın bize gelmeden önceki videolarını izleyin. Ceza sahası dışından goller, aşırtmalar vs.. Sonu ne oldu gördük. Gerçek ve profesyonel şekilde yönetilen futbol ülkelerine yönelmemiz lazım. Romanya, Rusya gibi her türlü pisliğin döndüğü liglerden uzak durmakta fayda var. Batrakov tarzı bir oyuncuyu tıpkı Nhaga gibi 5-6 milyona alırsın okey derim. Ama gidip de onca daha iyi seçenekler varken buna 20 milyon ve üzeri para verirsek ben bunun altında başka şey ararım. Geldiğimiz bu kritik noktada bize 10 numarada Batrakov gibi toy futbolcu lazım değil.

Sol stoper ve 10 numaraya gomsunler kac kurusumuz varsa. Takimin ihtiyaclari cok ama bu iki mevki olmazsa olmaz. Apo ile lige baslarsak hucuma kac transfer yaptigimizin pek bi onemi yok.

Herkes yönetime sövüyor ama bakın Can ile ilgili ilgilenen bütün Avrupa kulüpleri geriye çekilmiş durumda

Leao yu Türk kulüpleri disinda ciddi olarak isteyen yok

Reijnders Türkiyeyi istemiyor

Piyasada doğru düzgün adam yok gözü kapalı alabileceğimiz

Villareal maçına kadar iki transferin yetiştirilmesi planlanıyordan, Çorum maçına bir transfer bitirilmesi planlanıyor noktasına geldik. Allah'ın cezaları ya, taraftarın sabrını tükettiler artık. Ben bu kadar rezil, kepaze, plansız, beceriksiz, akılsız bir yönetim ekibi görmedim.

Herkes yönetime sövüyor ama bakın Can ile ilgili ilgilenen bütün Avrupa kulüpleri geriye çekilmiş durumda

Leao yu Türk kulüpleri disinda ciddi olarak isteyen yok

Reijnders Türkiyeyi istemiyor

Piyasada doğru düzgün adam yok gözü kapalı alabileceğimiz
Yonetimi ovelim o halde

Geri
Üst Alt