Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Bu anket kapanacak: .
Can konusunda herkesin aksine tek gerçek su an itibariyle Frankfurt ile hiç bir şekilde görüşmüyoruz. Diğer ilgilenen kulüpler de frankfurtun düşündüğü bonservis bedeline yanaşmadığı için hareketlilik yok o konuda.

Tek gerçek bu
Görüştüğümüz tek bir kulüp olmadığına yüzde yüz eminim ama ispat edemem

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben Yağız’ı 2020 yılında yasakladım, herkes en güvenilir muhabir olarak görüyordu o dönem, bizim yönetimdekiler bile niye yasakladık diyordu, vazgeçiremiyorduk forumda isminin anılmasını, bugün herkes o dönem düşündüğüme geldi, bir kere de ona tepki göstereni övdüğüm mesajda ismini zikretme hakkım olsun.
Şu açıdan bakarsak kendisinde hep bilgiler mevcut. Ama fb aleyhine bir şey varsa söylemiyor veya fb birinin peşindeyse genelde son raddeye kadar ismini zikretmiyor. GS aleyhine olunca hemen her şeyi yazıyor falan. Yani bilgisi bar ama saklıyor.

Ha bir de hala onun haberleri forumda paylaşılıyor. Sadece ismi zikredilmiyor.

“fb bilmemkimi almış”
“fb şunun peşindeymiş, bilmem ne şehrine uçuyorlarmış görüşmek için”

gibi gibi yazıyorlar. Kaynak yok. Sonra gidip bakıyoruz X’te bu herifmiş kaynak.

Son düzenleme:
Transfer görüşmelerine neden resmi olarak kulübümüzün bir görevlisi, bir yöneticisi gitmiyor da hep başka birilerini, menajerleri falan görevlendiriyoruz acaba

%20 olan alma şansımız %0 olmasın diye.
Adam gibi yönetici ve daha önemlisi çok iyi bir sportif direktör şart bizde.

Son iki gundur gece kolpalari bile bitti. Bu isin sonu yonetimin taraftar tarafindan koltuktan indirilmesine kadar gider. Transferler gelmez ve Corum’da puan birakirsak gor sen ne yapiyor taraftar!
Geç bile kaldık

Adam kendini GS'ın sahibi gibi görüyor

Daha ilk o hareketi yaptığında indirmemiz lazımdı

Bu yönetim derhal İSTİFAAAAA ettirilmeli

Bu gün bitti yarın 7 Ağustos bit futbolcunun ismi çıksa bile gitmesi, gelmesi , muayenesi imza töreni en az 1 hafta bizde bu işler çok ağır ilerliyor. Allah bizlere sabır versin

O da ilk 11 oynayacak mı belli değil

Yine İlkay Torreia ve Sara başlar tahminimce

Ugocukwu-toreira-u23
toreira-sara-u23
valla düşünüyorum bi türlü oturtamıyorum. 6 desen değil 8 desen ofansif özellikleri o kadar iyi değil biz bu çocuğu niye aldık. u23 10 numara olayı da içime sinmiyor. belki sara'dan çıkıp reijnders-toreira-u23 yapsak bi şekil kotarabilir oda imkansız duruyor.

1000255543.webp

Önce bıyığından sonra senden özür diliyorum reis. Bizi affet ve dön.

Galatasaray herhangi bir güne kadar herhangi bir ismi bitirmeyi hedefliyor.

Hadi diyelim leao geldi %100 4-3-3 oynayacağımızı düşünüyorum.

Dursun başkan ve ekibiyle son transfer dönemini yaşıyoruz gibi görünüyor inşallah, hepimize hayırlı uğurlu olsun

Geri
Üst Alt