Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    164
  • Bu anket kapanacak: .
beyinsizlikte çığır açan bir futbol aklımız var

isteyene milyon tane oyuncu var ama isteyene

allah sizi kahretsin ya ne diyeyim

Maalesef üzülerek söylüyorum, hiçbir plannı programı olmayan, kalitesiz, kifayetsiz, liyakatsiz, saçma sapan insanlar tarafından yöneltilen bir klüp olduk. Rabbim yardım ediyor her defasında şampiyon oluyoruz ama bu onların gözümde ne kadar beceriksiz olduğunu değiştirmiyor

Maalesef üzülerek söylüyorum, hiçbir plannı programı olmayan, kalitesiz, kifayetsiz, liyakatsiz, saçma sapan insanlar tarafından yöneltilen bir klüp olduk. Rabbim yardım ediyor her defasında şampiyon oluyoruz ama bu onların gözümde ne kadar beceriksiz olduğunu değiştirmiyor
bu sene ekim sonu lige attaaa deriz

gelen geçene içimizden geçecek

Hiç istemiyordum ama mevcut koşullarda yavaş yavaş hç10 isimli arkadaşın gelmesine mecbur kalacağız gibi. Takımda şut atan bir tane adam var şu an o da en son 2024'te falan çekti şutunu. Sane bazen deniyor. Onun dışında şut atan adam yok. Ayrıca bu mevcut orta saha ile 1 adım ileriye gidemeyiz.

Sallai - Singo ikilisinden çıkıp adam akıllı gerçek bir sağ bek alınmadığı sürece tüm sene bunun acısını çekeceğiz.

7 gün sonra lig maçın var ve geçen seneki kadrondan tam olarak 5 kişi gitti. Yerine de 1(?) kişi aldın. 4 sene üst üste şampiyon olan takımın kadrosunu yenileyememesi ve üzerine eldeki alternatifleri de kaybetmesi gerçekten düşman olsan yapabileceğin bir şey değil.

Abdullah Kavukçu, Eray Yazgan, Mehmet Özbek ve Dursun Özbek. Bu taraftar sizi asla sevmeyecek asla sizi affetmeyecek. Bir an önce defolup gitmeniz için forum kuralları çerçevesinde yazıyorum. Hepinizin.

50 kağıdı kafadan sakat adama vereceğine 20ye Langı bağla, geç. Adam hali hazırda zaten bağ kurmuş. Hayvani maaş da vermezsin.

Bunlar Barış’ı 25 Ağustos sonrası pat diye satmayacak olsa asla Leao meao işlerine girmezler.

10 numara bulamadılar taraftar isyanda en azından yıldız kanat alalım sussunlar hamlesi. Herkesi çift haneli IQ sanıyorlar.

Sağ Beklerden birini gönderip bir tane 10 bir tane Lang gibi ya da onun profilinde ama daha gole dönük kanat daha alacaklardı. Bir tane de U23 forvet. Gerisi için de satış olursa bakacaktık eksiklere göre.

10 Ağustos oldu sayma bugünü haftasonunu ortada kiralık Lemina giderse diye mi aldıklarını hala anlamadığım oyuncu dışında kimse yok.

barış kalıyor ise mantıklı, ama kontenjan sıkıntısı var hamle şansın azalıyor
başımızdaki zekasızlar 2 ay boyunca yabancı kuralı ağlamak yerine bu kurala göre aksiyon alsalardı şu anda bi sıkıntı kalmamıştı

aptal gibi sağ bekte singo ve sallaiyi tutuyorsun sonra da 10+4 diye utanmadan ağlıyorsun, sinirden başıma ağrı girdi yine bak

barış kalıyor ise mantıklı, ama kontenjan sıkıntısı var hamle şansın azalıyor

Tüm bu "olmuş" sol kanat önerilerinizin çıkar yolu Sane'yi satıp, Barış'ı sağa atıp, iki kanadı Sallai ile yedeklemekten geçiyor.

Sara'nın satılmasını kesinlikle istemem. Sane'nin de gideceğini düşünmüyorum açıkçası. o yüzden... :/

Bu sezon artık geçti. Mental desteğimizi hamsilere veya jimnastikçilere aktaralım. Gençlerden kurulu 11 oynatıp gelecek sezonlara birkaç kişi hazır etmeye bakalım.

Jankat Yılmaz
Ali Bülbül Arda Ünyay Dağhan Kahraman Kazımcan Karataş
Renato Nhaga Lesley Ugochukwu
Armando Güner Furkan Koçak Berat Luş
Ada Yüzgeç

Kalan oyuncuların satılarak bitcoin ve altın alınmasını, gelecek sezon harcanmasını öneriyorum.

Kral Mauro İcardi hakkında haberler artmaya devam etmekte.Hadi inşallah diyelim 😀

Geri
Üst Alt