Necmettin Güntürk
Yeni Üye
- 4 Ağustos 2025
- 88
- 74
- 38
Yönetime şöyle bir bakıyorum da Dursun başkan dışında da transfer yapabilecek tek bir isim yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Furkan'ı shtulayıp baronu foruma geri kazandırmalıyızFurkan yüzünden Ahmet gibi arajtırmajı gasteciden olduk yaaa
Hatırlatmayın üzülüyorum...
DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şampiyonluk kutlamalarında mankenlik yapmaları dışında başka vasıflarını zaten göremedik 4 senedirYönetime şöyle bir bakıyorum da Dursun başkan dışında da transfer yapabilecek tek bir isim yok.
Adamlar oyuncu ve kulüpler ile iletişim kuramıyor ve seninle iletişim kurduklarına inanmamızı mı istiyorsun?bana gelen bilgi başakşehir maçı öncesi bütün transferlerin uçuş hazırlıklarının yapıldığına dair
Adamlar oyuncu ve kulüpler ile iletişim kuramıyor ve seninle iletişim kurduklarına inanmamızı mı istiyorsun?![]()
sıcak mikrofondan mı geldibana gelen bilgi başakşehir maçı öncesi bütün transferlerin uçuş hazırlıklarının yapıldığına dair
Maradonaymış gibi anlatmışBir loko taraftarı batrakov'u anlatmış.
Batrakov, gördüğüm en zeki oyunculardan biri. Bunu, onu stadyumda izleyen biri olarak söylüyorum; kararlarının çoğu televizyon yayınlarına ve özetlere yansımıyor.
Savunmacılar için sürekli en alışık olmadıkları kararları veriyor; topu nereye paslayacağını veya sahada nerede olacağını anlamıyorlar.
Mükemmel top kontrolüne ve hızlı karar verme yeteneğine sahip.
Sahada her yerde çalışıyor ve oyun kurucu olmasına rağmen, bir savunmacı gibi oyuncuların açıklarını kapatıyor. Her zaman en iyi koşuculardan biri. Mükemmel uzun pasları var ve lokomotiv'de her zaman kornerleri ve serbest vuruşları kullanıyor. Küçük boyuna rağmen batrakov sık sık kafa vuruşlarıyla gol atıyor. Boyu ve kas kütlesi oldukça mütevazi görünse de bu yanıltıcı. Sık sık ikili mücadelelere giriyor kendinden daha güçlü oyunculara karşı kazanıyor, mücadele etmekten çekinmiyor. Sık sık defans oyuncuları tarafından müdahale ediliyor ama baskı altında oynamaktan çekinmiyor. Ayrıca, genç yaşına rağmen yardımcı kaptan genç takımda da kaptandı.
Ek olarak bi maçta sarı kart cezalısıymış maçı tribünde taraftarlar ile beraber izlemiş tezahüratlara eşlik etmiş.
Kız arkadaşı da futbolcuymus ama sakatlık yaşamış erken yaşta futbolu bırakmış. Loko tv'de sunuculuk yapıyormuş.
Biz inaniyozki burdayiz inanmasam trans nobetine girmezdim sen inanmiyosan ned3n burdasin Sayin AytepeYaw ne transferi kardeşim, hala inaniyonuzmu yyaw
AsomoahhhhjjjGüneş vurmuş dostum
Biz inaniyozki burdayiz inanmasam trans nobetine girmezdim sen inanmiyosan ned3n burdasin Sayin Aytepe