Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    175
  • Bu anket kapanacak: .
Turkiyenin en iyisi hocasina gubenerek trans yapulmazda kime guvenerek trans yapilir Murat Durmaza guvenerek mi?
Ben 1 taraftarım bana güvenerek niye transferler yapılsın ki 😀 Okan'ı sevenlerin katıldığı 1 Anket açılsın bu Konu'yla ilgili çıkacak olan sonuç az biraz belli gibi 😀

Elinde sadece 1 santrforu, 1 sol açığı, 1 sol stoperi olan, 10 numarası olmayan şampiyon kadro.

Selamlar,

Leao konusunda hala bir problem olmadığını, istenilen noktada tamamlanacağı bilgisi var hala.

Can konusunda ise işler biraz karışık. Arada 10 milyon €'luk bir fark olduğunu söylemiştim. Frankfurt'un hala denilen rakamdan aşağı inmediği söyleniyor.

Herkesteki sessizliğin muhtemel sebebi hala başkan.

İşin garip kısmı geleceklerin dışında gidecekler için de bir aksiyon alınmıyor hala.

Takımdan ayrılması gereken, kiralık gönderilmesi gereken birçok genç isim için de bekletiliyor. Oysa çoktan takımlarının kamplarına katılmalı, taktikleri üzerine antrenmanlara çıkmaları lazımdı. Oyuncularımızı değersizleştirme konusunda da çok iyiler.

Fakat tek bir gerçek var çok ilginç bir şekilde hiç olmadığı kadar garip bir süreç var kulüpte. Okan hoca çatlamak üzere çünkü o da kadroda değişikliğin olması gerektiğini biliyor. Hala hamlesiz gidiyoruz lige. İnsanlara kızmayın, gelen bilgileri söylüyor herkes.

İşin sonunda ya gerçekten beceremedikleri için sonlanmıyor ya yukarıdan emir var olayı doğru ya da bile bile kendileri sabote ediyorlar. Bunca bilgi veren ismin sürekli bu sezonda patlaması normal değil.
Son aldığım bilgi ise Can ile Leao'da artık son pürüzlerin giderilmeye çalışıldığı. Aynı anda getirilmek isteniyorlar.

Büyük bir aksilik olmazsa ikisi de artık Galatasaray'ın oyuncularıdır.

Başından beri söylüyorum, Martinelli tamamen Milan'ın almak istediği oyuncu. İşi bozuğa çevirme, biz de sana bozuk yaparız üfürmesi.

Yarın görüşmek üzere artık. Hayırlı akşamlar herkese.

Dün Can konusunda son pürüzler gideriliyordu bu gün arada 10 milyon fark mı olmuş? Bence kaynağınızın da kafa karışık biraz.
Just Sayin GIF

Her yıl aynı yalanı atıp her seferinde başarılı oluyor yönetim.Kimi alırsa alsın istifa ettirilmedikçe her yıl bunlar yaşanacak.

şu taraftarın parasını hala gidip milana vermeyip leaoyu almamaları skandal ya sanki kendileri iş yaptılar da kazandırdılar kulübe o parayı.Müşteri haklıdır kardeşim sizin bütçeniz bize bağımlı gidin artık şu adamı alın

Ulan bazı borazan kanallar öyle bi güzelleme yapıyorlar ki Salah karadenizi kalkındıracakmış. Sadece Trabzon değil Giresun Rize falan neresi varsa her yer turizm cenneti olacakmış.
Leao fener muhabbeti geçince ligin dengesi değişir diyorlar, adı bizle çıkınca Leao futbolu kafada bitirmiş diyorlar.
taraftar trabzonu kıskanmaya başladı ise durum vahim

Geri
Üst Alt