Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Bu anket kapanacak: .
Başkan gene bir şeylerin açılışında...

İftara saatler kala sigara komasına girdiğimde böyle oluyorum ben. Bir de bu yaz transfer döneminde böyle oldum...

100 kafadan ayrı ses çıkarsa böyle olur.

Eray Yazgan
Kavukçu
GSYİAD
Başkan
Kardeşi
Danışman sıfatlı şahıslar

Okan Hoca dışında maşallah herkesin fikri dinleniyor.

mesafe iste bu be

bu sene iyi eklemeler yapıp şampiyon olsak ve seneye takımı komple satsa ve kimseyi almasa bile çok ses çıkmazdı. bu sene çok önemliydi.
daha bekleyelim bakalım ya. transferlerin en iyisine de gitsen risk risktir. oyuncu kafayı vermezse dünya starıda olsa oynamaz. burayı sevecek sahadaki arkadaslarını sayacak düzgün biri gelsin bi sonraki işi yıldız topcu olsun.

Resmi hesabın görselde cidden neden sadece bir bölge ışıklandırılmış

Rodrigo Mora olursa efsane olur. Farioli performansına bakmayın; Bu adam 10 numara için yaratılmış. Çok heyecan verici bir oyuncu. Batrakov'a o kadar para verene kadar Mora alalım demiş olaibilirler.

Resmi hesabın görselde cidden neden sadece bir bölge ışıklandırılmış

HPG0KG9XYAAlMHH

Adamın biri böyle yorumlamış. Delirttiler milleti.

abi ne oluyor ne bitiyoru tam anlamıyla anlayabilmek için ciddi şekilde kulübün tüm nakit akış tablosunu görebilmemiz lazım

bütün mesele o tablo. detaylıca inceleyebilme şansımız olsa zaten her şeyi anlarız.

keramettin adminin de dediği gibi muhtemelen sıcak paramız yok gibi bir şey. acil oyuncu satışı bekleniyor, olmadı kredi falan çekecekler tekrardan.

dursun'un tüm cambazlığı bu yüzden.
Ş. Ligi paraları play-off bitişinde geliyor, ağustos sonunu bulur ama transfer peşin para ile yapılmıyor ki! Oyuncu maaşı aydan aya, bonservis taksidini de 3,5 yıla yayarak yapıyorsun direkt fesih bedeli ödemiyorsan.

Benim anladığım UEFA limit detayı sıkıntı satmadan almada, devre arasında%69'da(sınır %70) kapadık ceza almadık ama FB aştı(%84) ceza aldı. Onlar gözü dönmüş şekilde hababam harcamaya devam ediyor ama satış yaparız rahatlığı var onlarda, biz satış da yapamıyoruz.

Geçen sezon kadrodan İcardi, Lang, Boey, Asprilla, Kutucu vs. gitti, en fazla 15 milyon bütçe açılmıştır +Zaniolo satış (5m.)
Detay Osimhen'i bonservisi bile tek senede ödendi ama limit kısmında yine 4 seneye bölünüyor. Yine de Ş. Ligi vs. eli en rahat olması gereken kulüp biziz ama içinde bulunduğumuz durum nerden baksan plansızlık! (Sorunun para olmadiği transfer bitimine kadar en az 100 milyon harcayacağımız gerçeğiyle ortaya çikacak.)

Dursun istiyor Kavukçu istemiyormuş Batrakov’u.
Dursun demiş biraz da sen kötü polis ol.
Transfer yapmamak içni bahaneleri olsun yeter bunlara

Ş. Ligi paraları play-off bitişinde geliyor, ağustos sonunu bulur ama transfer peşin para ile yapılmıyor ki! Oyuncu maaşı aydan aya, bonservis taksidini de 3,5 yıla yayarak yapıyorsun direkt fesih bedeli ödemiyorsan.

Benim anladığım UEFA limit detayı sıkıntı satmadan almada, devre arasında%69'da(sınır %70) kapadık ceza almadık ama FB aştı(%84) ceza aldı. Onlar gözü dönmüş şekilde hababam harcamaya devam ediyor ama satış yaparız rahatlığı var onlarda, biz satış da yapamıyoruz.

Geçen sezon kadrodan İcardi, Lang, Boey, Asprilla, Kutucu vs. gitti, en fazla 15 milyon bütçe açılmıştır +Zaniolo satış (5m.)
Detay Osimhen'i bonservisi bile tek senede ödendi ama limit kısmında yine 4 seneye bölünüyor. Yine de Ş. Ligi vs. eli en rahat olması gereken kulüp biziz ama içinde bulunduğumuz durum nerden baksan plansızlık! (Sorunun para olmadiği transfer bitimine kadar en az 100 milyon harcayacağımız gerçeğiyle ortaya çikacak.)
% 69 geçen seneki bütçenin limiti değil mi. bu sene bütçemiz arttığına göre (Apo 500 diyor:) maaşta açılan tutar 15 değil de 25 olmalı değil mi? yanlış mı düşünüyorum

Geri
Üst Alt