Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.909
- 20.662
- 2.333
Hayırlı işler kolay gelsin arkadaşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ultra degilimbuyur önden seni alalım
o zaman sessiz olmayı bilmek gerekUltra degilim

Mertenle yakından uzaktan alakası yok hem ikili mücadele hemde maç içi devamlılık olarak yanından geçemezMertens’in de fizik gücü çok yüksek değildi oyun aklı çok yüksek ise sıkıntı değil de onu da bilmiyoruz
Mertenle yakından uzaktan alakası yok hem ikili mücadele hemde maç içi devamlılık olarak yanından geçemez
Ee zaten 10 no diye yazılıyor. Ayrıca mertens de ne fizik vardı da bu ligi öttürdü? Sniejder, hagi falan 1 80 boyundalar mıydı? Batrakov un boyu kaç mesela?Hala mora yazanlar var adam 10 no jelert fizik sıfır bizim ligde iş yapma ihtimali yok. Şsmi geçen 10 numaralar arasındaki en kötü seçenek olur. Biraz araştırın skilss videolarından seçim yapmayın
Fırsat denemez diyorum. Kim verir vermez olayı değil, renktaş.fb verecekti Leao kabul etmedi
Hocam bende batrakov veya diğerleri gelir kesin tutar demiyorum ama Porto’da gözden düşen izlediğim maçlarda sık sık kaybolan hani bizim beğenmediğimiz yunustan bile fazla belki de üstüne gol asist katkısı da soru işaretiEe zaten 10 no diye yazılıyor. Ayrıca mertens de ne fizik vardı da bu ligi öttürdü? Sniejder, hagi falan 1 80 boyundalar mıydı? Batrakov un boyu kaç mesela?
Adam iyidir kötüdür demiyorum bak yanlış anlama.. ama boy fizik ile uğraşmaktan futbolculuklarına odaklanamıyor kimse esas sorun o? Madem fizik önemli lesley o zaman muazzam bir oyuncu düz mantıkla bakarsak olaya...