Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
1 transferle sezona basladigimiz oldumu? Saka gibi, sezon sonuna dogru plan liste vs. hersey hazir diyorlardi. Kac ay gecti hic bisey yok ortada.

1000090309.webp

Başka açıklaması olamaz.
Kesin Abdürrahim Başkan transferin başında, bizim haberimiz yok.

Transferde hasat zamani cart curt. Hakaret etmemek icin kendimi tutuyorum

Hala mora yazanlar var adam 10 no jelert fizik sıfır bizim ligde iş yapma ihtimali yok. Şsmi geçen 10 numaralar arasındaki en kötü seçenek olur. Biraz araştırın skilss videolarından seçim yapmayın
Ee zaten 10 no diye yazılıyor. Ayrıca mertens de ne fizik vardı da bu ligi öttürdü? Sniejder, hagi falan 1 80 boyundalar mıydı? Batrakov un boyu kaç mesela?

Adam iyidir kötüdür demiyorum bak yanlış anlama.. ama boy fizik ile uğraşmaktan futbolculuklarına odaklanamıyor kimse esas sorun o? Madem fizik önemli lesley o zaman muazzam bir oyuncu düz mantıkla bakarsak olaya...

Serhan’ın duyumu poker hamlesi, en fazla x miktar yoksa alternatiflere gidiyoruz, diye tahmin ediyorum

Dursun başkanımın hayali Bruno Fernandez

Son saniyeye kadar bekleyecek, kendisini ve kulübünü ikna edecek ve evrakları yetiştiremeyecek

Ee zaten 10 no diye yazılıyor. Ayrıca mertens de ne fizik vardı da bu ligi öttürdü? Sniejder, hagi falan 1 80 boyundalar mıydı? Batrakov un boyu kaç mesela?

Adam iyidir kötüdür demiyorum bak yanlış anlama.. ama boy fizik ile uğraşmaktan futbolculuklarına odaklanamıyor kimse esas sorun o? Madem fizik önemli lesley o zaman muazzam bir oyuncu düz mantıkla bakarsak olaya...
Hocam bende batrakov veya diğerleri gelir kesin tutar demiyorum ama Porto’da gözden düşen izlediğim maçlarda sık sık kaybolan hani bizim beğenmediğimiz yunustan bile fazla belki de üstüne gol asist katkısı da soru işareti
Lesleyi de beğenmiyorum bu arada
Bence yazılanlar arasından riske girilecekse ilk tercihim Can olur en azından bazı özellikleri iyi bunlarda bize katkı verecektir şutu gibi

Geri
Üst Alt