Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
Çok fena küfür edicem şimdi bu muhabirlere.

Bende çıkıp diyorum o zaman önümüzdeki 70 sene içerisinde hakkı rahmete kavuşmayı bekliyorum diye.

70 sene içinde bilimde ve tıpta ölümsüzlük değilse bile insan ömrünü çok çok uzatacak gelişmeler yaşanma ihtimali Dursun Özbek yönetiminin herhangi bir yaz transfer dönemini lig başlamadan, gecikme olmadan her mevki için eksiksiz şekilde camiada genel kabul gören oyuncuları transfer ederek tamamlaması ihtimalinden daha yüksek aslında...

Bu işi Fabian Ruiz, Bruno Fernandes gibi bir transfer temizler.
Yok abi temizlemez. Bu gibi adamlari alabileceksen zaten alirdin. Eger ki simdi bitirirsen sacma sapan zaman kaybettiginin, bir planlaman olmadiginin gostergesidir. Bu adamlar transfer yapmayi bilmiyor. Onu gectim hatalarindan ders cikaramiyorlar. Her oyuncunun bir bedeli vardir. Belki bir %5, hadi bilemedim %10 indirmeye calisirsin. Bizimkiler ederinin yarisi falan teklif ediyor sonra da olmayinca sasiriyor. Ayni olay Osimhen de oldu daha gecen sene. Ulan Osimhen'i 45 milyon a almaya calistilar. Ne oldu? Napoli baskani hadi yolunuza dedi. Pesin veremedigimiz icin ekstra bir 5 milyon daha atmak zorunda kaldik. Bunu daha gecen sene yasamis adamlar ayni rezillikleri gene yapiyorlar. Bunlarin pisligini hicbirsey temizleyemez!

Fener için yeni bir beste yapmışlar Selda Bağcan 'ın bir şarkısından ve mükemmel olmuş. Başıma bir şey gelmeyecekse eğer fenerin bu sene şampiyon olacağını öngörmek çok zor değil. Böyle şeyler hep birbirini kovalar. Bizim İcardi - Aşkın Olayım gibi mesela.

O yüzden transfere para harcamaya gerek yok zaten adı geçen oyuncular da muhtemelen kazık olacak, adam gibi gerçekten işte bu diyebileceğimiz oyuncu yok listede. Yapmasınlar daha iyi.

Şu koduğumun Bruno'su sözleşme uzatsa da isminin bahane edilmesi son bulurdu.
Yok Bruno için bekletiliyor yok Bruno hayali artık cinnet geçireceğim.

Şu koduğumun Bruno'su sözleşme uzatsa da isminin bahane edilmesi son bulurdu.
Yok Bruno için bekletiliyor yok Bruno hayali artık cinnet geçireceğim.
Isin kotusu kus tasa carpti o is oldu...(Ya da o seviye isim)

Diyecekler ki "gordunuz mu"...

Kavukçu'nun her bölge için 10 oyuncumuz var dediği bu arada bence ciddi, sallama değil

Çünkü o oyuncuların hepsi bizzat menajer önerisidir. Menajer önerisi olduğu için oyuncu zaten gelmeye ok. İlk temasta oyuncuyla maaşta da ok olmuşlardır, geriye kulüple anlaşmak kalmıştır.

Menajerlere sormuşlardır kulüp ne kadar istiyor, biri demiştir net 40, diğeri demiştir 20-25 arasına hallolur vs vs

Diyorlar ki menajeriyle bize gelen 10 tane oyuncu var, maaşta da anlaşırız sorun yok, illa bir tanesiyle pazarlıkta daha ucuza çözeriz.

sol kanat için 10 tane oyuncu var elde, 10 tanesinden 1'inin kulübüyle illa anlaşırız uygun fiyata transfer olur..

düz mantık bu şekilde yürütüyorlar işi.

Dedik bunları...

Ağustos ayına gelmişken her mevkide 10 alternatif oyuncu var lafının meali... "Menajer önerilerinden gözünüzü en çok boyayacak veya kiralık + opsiyonla kabul edeceklerden seçmeye çalışıyoruz işte bir şeyler" demektir...

Bu senenin satıldığının artık kesin olarak farkındayım. Yapmamız gereken tek şey var ürün alma bilet alma desteği kes bu yönetim gidene kadarda desteği kesip her türlü platformda istifaya davet et bu kadar basit. İnsanın kanına dokunuyor göz göre göre yapılanlar taraftara

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1000255761.webp

Geri
Üst Alt