Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
senin yönetimlerin ezelden beri kötü, adam gibi güçlü yönetim güçlü başkan planı programı olan, alt yapıyı düşünen ileri dönük plan yapan bir yönetim ben hiç görmedim.

Sana 2-3 tane iyi teknik direktör denk geldi diye sen yönetim sistemi çok iyi, lise abi ya, süper ya goygoyu yapıp teknik direktörlerin başarısını yönetimlere yazarsan, bu yönetim sana müstehak hatta daha kötüsünü hak ediyorsun.

Durun bu sene kötü giderse okan hocayı gönderdiklerinde asıl şenlik o zaman başlıyor
Liseli kafası bir sekilde kendini Turkiyenin hatta dunyanın ustunde gore bir kafa. Dogal olarak her basarıyı kendilerine mal ediyorlar. Ayrıca Taraftarı onlara kaynak saglamak zorunda olan alt sınıf sanıyorlar. Galatasarayı lise kurmus olabilir de Galatasaray olmasa Galatasaray lisesini kim tanır.
Hadi diyelim ki Galatasaray lisesi uber, uzay muhtesem adamlar cıkartıyor gercekten nerede acaba bu adamlar. Benim bildigim son 30 senedir bir tane on işten beşini dogru yapan başkan cıkmadı. Onu bırak cebinden beş kuruş verip bırakan varsa da ben duymadım ama icra gönderenini, kongrede adada rahat yemek yiyemiyoruz diyenini duydum.
Ben bizzat biliyorum galatasaray lisesi mezunu olup fanatik fenerli kaç kisi eminim kongre icinde de vardır.
Özetle yarın maçlar 10k kişiye oynanınca hic bir kogre üyesi vefa falan diye aglamasın. Alsın ailesini cevresini gitsin maca. Ben bana keyif veren kadro kurarlarsa giderim maca, para harcarım yoksa kusura bakmasınlar.

IMG_20260807_174421.webp

Hala transfer bekleyenler var. Farklı yenilgi gelmeden transfer işi yaş

Yedek forveti ve stoperi dünya yıldızı falan alacakları yok u23 olacağı kesin

biri osimhene yedek olacak, stoperi de Davinson ve apo ile forma rekabetine girecek düzeyde olacağı aşikar zaten çorum maçında Kaan veya arda oynatacağız mecbur

Yapacakları tek şey forvet ve stoperi indirmekti onu beceremedikleri için bir çuval inciri berbat edip taraftarı küstürdüler

Şu iki hamleyi yapsalardı taraftar 10 numarayı da beklerdi kanat transferini de beklerdi bu kadar amatör olunmaz

Fırsat denemez diyorum. Kim verir vermez olayı değil, renktaş.
Firsat olayini bir kac sekil degerlendirmek lazim Osimhen gibi transferi olmayip Avrupada transferi kapanmis olmasida firsat transferi Sneijder gibi İnterin maasindan dolayi cikmasida firsat transferi Leao olayida Milanda mutsuz oldugu icin ayrilmasi da firsat transferi ancak tabi Milan fiyati yuksek tutuyor fb olayini soylememin sebebi bize acik kapi birakirken fb yi direk reddetti cunku popularite devreye girdi.Rakamsal olarak firsat transferi degil tabi ama oyuncuyu ikna konusunda İngiltere gibi liglerden istedigi teklifi alamamis olmasi bizim de Avrupada daha fazla tanindigimizdan dolayi bizim icin firsat transferi olayina donuyor renkdas.

Dediğim gibi illaki transfer yapacaklardır ama burada kimseyi tatmin edeceğini düşünmüyorum. Dostlar alışverişte görsün misali, ne idüğü belirsiz futbolculara milyon euroları basıp geleceklerdir; arada komisyonlarını da alacaklardır tabii. Tüm amaç bu zaten.

Kardeşim niye sadece bizim ülkede oluyor niye Fransız hükümümeti, niye Alman hükümetleri hep Psg hep Bayern şampiyon oluyor diye müdahale etmiyor. Bırakın herkes eşit şartlarda yarışsın hak eden kazansın. İlla bir müdahale illa bir engel

Geri
Üst Alt