Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
Dursun Özbek: Taraftarımız ihtiyaç duyulan bölgelere gerekli takviyelerin yapılacağına o kadar da emin olmasın.

Ne tolgahan ne samoş ne de herhangi bir türk duyumcunun ne dediğine artık bakmıyorum bile ne kadar it köpek çekselerde ben günde 2 3 kere fabrizio'yu yoklarım o kadar. Ne varsa gerçek tierler de var.

Bu sene için radikal kararlar aldım.

1- Totemi ve fanatikliği bırakıyorum. Hobi niyetine Galatasarayi takip edeceğim.
2- Sigarayı bırakıyorum
3-PS platin kupa hastalığını bırakıyorum
4-Evham ve olumsuzluğu bırakıyorum. En büyük Pollyanna benim artık kolum kopsa hehehe 1 tane daha var dicem

Liseli kafası bir sekilde kendini Turkiyenin hatta dunyanın ustunde gore bir kafa. Dogal olarak her basarıyı kendilerine mal ediyorlar. Ayrıca Taraftarı onlara kaynak saglamak zorunda olan alt sınıf sanıyorlar. Galatasarayı lise kurmus olabilir de Galatasaray olmasa Galatasaray lisesini kim tanır.
Hadi diyelim ki Galatasaray lisesi uber, uzay muhtesem adamlar cıkartıyor gercekten nerede acaba bu adamlar. Benim bildigim son 30 senedir bir tane on işten beşini dogru yapan başkan cıkmadı. Onu bırak cebinden beş kuruş verip bırakan varsa da ben duymadım ama icra gönderenini, kongrede adada rahat yemek yiyemiyoruz diyenini duydum.
Ben bizzat biliyorum galatasaray lisesi mezunu olup fanatik fenerli kaç kisi eminim kongre icinde de vardır.
Özetle yarın maçlar 10k kişiye oynanınca hic bir kogre üyesi vefa falan diye aglamasın. Alsın ailesini cevresini gitsin maca. Ben bana keyif veren kadro kurarlarsa giderim maca, para harcarım yoksa kusura bakmasınlar.
Aynen öyle liselilere kalsa nuri hoca oluyor, allahtan metin öztürk okan hocayı getirdi.
Dışarıdan üyeler olmasa erden timur gibi zaten hiçbir şey olmazdı

Normalde 23 üzeri kanat aramıyorken Leao fırsatı çıktı diye seçtik ok ama Leao olmuyorsa niye Martinelli, Rashford falan kanat bakmaya devam ediyoruz ya tekrar 10 numara baksak ya

1- Totemi ve fanatikliği bırakıyorum. Hobi niyetine Galatasarayi takip edeceğim.
2- Sigarayı bırakıyorum
4-Evham ve olumsuzluğu bırakıyorum. En büyük Pollyanna benim artık kolum kopsa hehehe 1 tane daha var dicem
forumu bırakıyorum 1.gün

Sizin de yapacaginiz transferinde diye baslayip 5 paragraf ana avrat kufurlu post yazmama ramak kaldi.

2- Sigarayı bırakıyorum
Sen yapamazsın bu aşk içine işlemiş öyle kolay mı yaparım ederim demek

Normalde 23 üzeri kanat aramıyorken Leao fırsatı çıktı diye seçtik ok ama Leao olmuyorsa niye Martinelli, Rashford falan kanat bakmaya devam ediyoruz ya tekrar 10 numara baksak ya
Baba diyeceğimiz bir 10 düşüremediler belli taraftarın gazını alalım diye yıldız kanat kovalıyorlar.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2- Sigarayı bırakıyorum
3. madde inandırıcı gelmedi :asd:

Son anlara kadar bekleyip tepkiler dayanılmaz hale gelince 20 yaşındaki bebelere 6 milyon veya kadayıflara 15 milyon maaş verip getirirler herhalde. Şu adam şu rakama nasıl bitti dediğimiz bi tane topçu getiremediler Erden Timur'dan sonra.

Yani ya iyi adam gelmeyecek bu saatten sonra ya da sağlam kazık olacak, arası yok.

Liseli kafası bir sekilde kendini Turkiyenin hatta dunyanın ustunde gore bir kafa. Dogal olarak her basarıyı kendilerine mal ediyorlar. Ayrıca Taraftarı onlara kaynak saglamak zorunda olan alt sınıf sanıyorlar. Galatasarayı lise kurmus olabilir de Galatasaray olmasa Galatasaray lisesini kim tanır.
Hadi diyelim ki Galatasaray lisesi uber, uzay muhtesem adamlar cıkartıyor gercekten nerede acaba bu adamlar. Benim bildigim son 30 senedir bir tane on işten beşini dogru yapan başkan cıkmadı. Onu bırak cebinden beş kuruş verip bırakan varsa da ben duymadım ama icra gönderenini, kongrede adada rahat yemek yiyemiyoruz diyenini duydum.
Ben bizzat biliyorum galatasaray lisesi mezunu olup fanatik fenerli kaç kisi eminim kongre icinde de vardır.
Özetle yarın maçlar 10k kişiye oynanınca hic bir kogre üyesi vefa falan diye aglamasın. Alsın ailesini cevresini gitsin maca. Ben bana keyif veren kadro kurarlarsa giderim maca, para harcarım yoksa kusura bakmasınlar.
Kulübü elimizden neredeyse alan AIG muhabbeti var.
Başlatan
Sonlandıran
Sonlandırılmasını finanse eden başkanlara bakmanı öneririm.

Geri
Üst Alt