Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.993
- 73.531
- 5.188
ts şunu alsa da bari şampi ts desek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sinan'ın yapısı öyle biraz ırkçı bir arkadaş ona kalsa 11 yerli ile oynayacağız. linçlenme korkusu olmasa osimhen'i bile eleştirir. Analizlerinin çoğu da tırtbu twitterda takipçili yada tvye,youtube'a çıkıp leao gelmesin falan diyen,eleştirenlerin hepsi ya fbliler tarafından yada bizim yönetim tarafından fonlanıyor taraftarı yanlış yönlendirme için.Bir insanın çünkü hür iradesiyle leao istememe ihtimali yok bunlar algı yönetmeye çalışıyorlar tamamen
Eleman 35 yaşındaki wolfsburglu emekli oyuncu Dante ye benziyor. Yaşında bir katakulli var alınmazveiga alınacaksa sokmuşum leaoya
kaç paraysa verip alın
rakip greenwood aldıktan sonra mantara bağlamışken gidip lukaku gibi çer çöp peşinde koşuyorken gidip leao alıp yani tüm ivmeyi değiştirebilirsin git ver 50yi al gel zor değil bu insanlara ağustosun neredeyse ortasına kadar işkence çektirmenin manası yok
Bazı şeyler için resmi maça gerek olduğunu sanmıyorum Rakibin ağzına kadar basan stoperleri orta sahaya çıkaran bir oyun yapısında 1.90 hantal beli kalın bir oyuncuyu alıp orta sahaya koyarsan o adam rezil olur her geçişte rakibi kovalarken kadraja girer bizim felsefemiz çabuk hızlı adamlarla geçişi önde kesmek senelerdir böyleDaha çocuğun bir resmi maçı yokken kim kime nasıl çakmış olabilir? Şimdiden kara bulutlar bağlamak çok lüzumsuz şeyler...
Geliyor
bunların hiçbiri bu arada tek başına bir şey ifade etmez.Geçen sene adamlar haramball oynadı direkt , leao da 352de forvet oynadı bunların hiçbir anlamı yok yani hem oyuncu mevkisinde oynamadı hem önceliği savunma olan bir takımda hucüm performansını değerlendirmek doğru değil ki o takıma rağmen yine 8 gol falan atması iyi iş
geçen sezon pek izlemedim ama bu istatistiklere 50m bons abartı gibi duruyor