Transfer Nöbeti #8 | 2026 Yaz Arşiv

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son gün tansiyon ilaçlarıyla Osimhen transfer haberlerini takip edeceğiz belli ki

rakip greenwood aldıktan sonra mantara bağlamışken gidip lukaku gibi çer çöp peşinde koşuyorken gidip leao alıp yani tüm ivmeyi değiştirebilirsin git ver 50yi al gel zor değil bu insanlara ağustosun neredeyse ortasına kadar işkence çektirmenin manası yok

bu twitterda takipçili yada tvye,youtube'a çıkıp leao gelmesin falan diyen,eleştirenlerin hepsi ya fbliler tarafından yada bizim yönetim tarafından fonlanıyor taraftarı yanlış yönlendirme için.Bir insanın çünkü hür iradesiyle leao istememe ihtimali yok bunlar algı yönetmeye çalışıyorlar tamamen
Sinan'ın yapısı öyle biraz ırkçı bir arkadaş ona kalsa 11 yerli ile oynayacağız. linçlenme korkusu olmasa osimhen'i bile eleştirir. Analizlerinin çoğu da tırt

Ṣahan kadar yönetici yok malesef yönetimde

Screenshot_20260808_125523_X.webp

Daha çocuğun bir resmi maçı yokken kim kime nasıl çakmış olabilir? Şimdiden kara bulutlar bağlamak çok lüzumsuz şeyler...
Bazı şeyler için resmi maça gerek olduğunu sanmıyorum Rakibin ağzına kadar basan stoperleri orta sahaya çıkaran bir oyun yapısında 1.90 hantal beli kalın bir oyuncuyu alıp orta sahaya koyarsan o adam rezil olur her geçişte rakibi kovalarken kadraja girer bizim felsefemiz çabuk hızlı adamlarla geçişi önde kesmek senelerdir böyle
Oyuncunun fiziki yapısı bu nzonzi alınırken de aynısını söyledim iyi bir sistem takımında alan oyununu oynar geriye yaslanan takımda siritmaz

Ama bizim oyunda üç deplasman maçında bir daha forma yüzü göremez

geçen sezon pek izlemedim ama bu istatistiklere 50m bons abartı gibi duruyor
bunların hiçbiri bu arada tek başına bir şey ifade etmez.Geçen sene adamlar haramball oynadı direkt , leao da 352de forvet oynadı bunların hiçbir anlamı yok yani hem oyuncu mevkisinde oynamadı hem önceliği savunma olan bir takımda hucüm performansını değerlendirmek doğru değil ki o takıma rağmen yine 8 gol falan atması iyi iş
50yi de bu kadar beklettiler versinler artık

Yani olumsuzluk yaymayayim diyorum ama lukaku kaç yaşında olursa olsun iyi transfer olur. Hamsizone şampiyon olsun diye dua ediciiiim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt