Transfer Nöbeti #9

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    99
  • Bu anket kapanacak: .
Gelip iyi oynarsa zaten çok pahalı bir yıldızdı mora şampiyon yaptı takımı, gelip kötü oynarsa hoca oyuncu geliştiremiyor
Bu argümanını destekleyecek bir veri yok elimizde çünkü gelip de iyi oynayan bir genç yok. Geçtim iyi oynayanı, oynayan bile yok.

Oyuncu satalım bütçe yaratalım,taraftar kombine alsın ürün alsın. Kulübün haklarını savunma,elini cebine atma Ee abi siz ne işe yarıyorsunuz ? sokaktan geçen herhangi bir adamdan ne farkınız var. heriflerin işi gücü Galatasaray markasının altında kendi reklamlarını yapmak. lise zihniyetinden nefret ettim lanet olsun ya kulübü icraya veren adamı tekrar seçtiniz. Yav kötülük içlerine işlemiş Yönetimde bulunup birbirlerinin kuyusunu Kazan adamlar ısrarla her seçimde bu kulübün içine sızdırılıyorsa burada art niyet vardır.

Adam geldi de siz anket açıyorsunuz... Adam gelecek ve siz istemeyeceksiniz... valla sizin de kafalar gitmiş benden söylemesi...

Bu argümanını destekleyecek bir veri yok elimizde çünkü gelip de iyi oynayan bir genç yok. Geçtim iyi oynayanı, oynayan bile yok.

Abartma be Tarık. Hocanın genç oyuncu yetiştirmek gibi bir derdi yok hatta son açıklamaları kötü ama yani 4 senede kaç tane iyi genç topçu oynadı şu takımda

Singo gönder

De Bruyne
Batrakov veya Mora
Can Uzun veya Mora
U23 Sol Stoper
Santrafor

Yeni yemek yedim, foruma döndüm derken bir mola yapayım. Onlar nasıl ayaklar arkadaş? İçim dışına çıktı.

adım gibi eminim ki bizim yönetim ne Moraya ne Batrakova resmi teklif yapmıştır. en fazla menajerler aracılığıyla fiyat sormuşlardır. bunların niyeti kötü amaçları taraftarı oyalamak

Bizim orta sahanın tek çıkış yolu Nhaga bu arada. O çocuk seviye atlayıp ilk 11e yerleşemezse her türlü nanay bu sezon Torreira bitik durumda Lesley çöp gibi Lemina iyice hantallaştı. Tamamen Nhagayla Saraya bakıyo koca takımın orta sahası şu an

Geri
Üst Alt