Transfer Nöbeti #9

Şu sacmasapan isim futbolcu peşinde koşmaktan hangi transfer döneminde kurtulacağız çok merak ediyorum.Ahi gitmiş Vahi kalmış oyuncuları almayı ne zaman birakacagiz.Adamlar gözünü kırpmadan 19 yaşındaki oyuncuya yatırım yapıyorlar.Bizde CV si kuvvetli ama içinin feri gitmiş oyuncuları getirmeyi ne zaman birakacagiz.Adam gibi gerçekten takım oyununa uyabilecek atletik güçlü standardı olan oyuncuları getirme çabasına gireceğiz.Yolumuz yol değil.Diger rakipler bizi geçebilmek adına her türlü taklayi atıyorlar lakin bizim öncü olarak farklı bir yol yordam izlememiz gerekmiyor mu?Taş gibi oyuncular almayı niye tercih etmiyoruz.

Madrid'in aldığı yan diamondeyi biz almak isteseydik ona ne derdin çok merak ettim:)))Genç asla istemez bizim taraftar,Sane içinde ne derdin bu sene gelmiş olsaydı???
Saneye alman yasin öztekin demeyecegim kesin cunku yasin öztekine hakaret olurdu bu

Kadronu tamamlarsin sonra bu isimleri kovalarsin. Bize 10 noda genc degil kaṣar lazim

Git 10 noya buendia al kanata genc birini al. Buda bir seçenek. Tatmin edebildim mi rtṣ?

Saneye alman yasin öztekin demeyecegim kesin cunku yasin öztekine hakaret olurdu bu

Kadronu tamamlarsin sonra bu isimleri kovalarsin. Bize 10 noda genc degil kaṣar lazim

Git 10 noya buendia al kanata genc birini al. Buda bir seçenek. Tatmin edebildim mi rtṣ?
Seni çok gergin goruyorum renktas

Farkindamisin Buendia ismi hiç konusulmadi yaaa.Tas gibi oyuncu.Cok enteresan .Akıllarına bile gelmemiştir inan.

Geçen sene 28 milyona Veiga ve Bilal Kunus ( 3 kiralık 15 milyon opsiyon ) alınabilirdi.

Dursun başkanın ilk kendi scout transferi batrakov eğer tutup katkı verirse, başkan krallığını ilan eder, her konuşmasında imalı laf soktukça sokar

batrakov şov yapıyor ben böyle topçu görmedim dk 8

Bora abi bizim halimiz ne olacak
Halimiz kötü değilde şaka gibi oyun kurucu getirmezsek eğer hep güdük olacağız zevk almayacağız Sara ve ilkaya sovup duracağız Tek dert bu şuan.Gerisi olmasada olur .Olsa iyi olur ama acil olay sadece bu.Gecen sene Liverpool maçı 33.dakikaya kadar kalecinin eline top degdiremedik.Fikra burada bitti.

Kahvekonyak'ı bilmem de Tolgahan gelse foruma 10 numara olur

30 milyona satacakları adamı ilk 11 oynatırlar mı? Yine bir dümen var gibi

Geri
Üst Alt