Transfer Nöbeti #9

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    137
  • Bu anket kapanacak: .
Sol kanat için Eliesse Ben Seghir iyi bir alternatif olabilir. Leverkusen sol kanada Afonso Moreira'yı aldı (29,5 Milyon Euro). Ellerinde yeterince kanat rotasyonu da mevcut. kanadı U23 yaparsak asıl ihtiyacımız olan baskıda top çıkarabilen merkez orta saha için tecrübeli oyucu alabiliriz.

Eliesse Ben Seghir'in en belirgin özelliği, dar alanlarda topu adeta ayağına yapıştırarak yaptığı öngörülemez driplingleri ve üstün top kontrolü var. Top sürme tarzı bir futsal oyuncusuna benziyor, savunmacıları çok ani yön ve hız değişimleriyle etkisiz hale getiriyor. Sadece bencil bir driplingci değil, Savunma arkasına gönderdiği ölçülü paslar ve oyunu okuma becerisi sayesinde yaratıcı bir oyun kurucu (playmaker) rolünü üstlenebilir. Topsuz oyunda forvetin yanına gelerek 4-4-2 şeklinde pres hattı oluşturan Galatasaray sistemine çok uygun. Dries Mertens sonrası dönem için hem pres devamlılığı sağlayabilecek hem de merkezde top tutup kilit pas atabilecek ideal bir profil.

Offf yeter ulan yeter... Cuma günü mü maç? Sen daha oyuncu izle, görüşmelere başla, arada kalk piknik falan yap, açılışa katıl....

2. Santrafor nerdeeee

Osimhen çıkınca kim girecek?!

en son bi tane u23 sağ bek alırlar

1786351393432.webp

Uçuk kaçık bir bonservis ile bize satacaklar kardeşim. 25 milyona çorabını alırsınız sonra.

Oyuncuları sağa sola kakalamaya çalışan Twitter organizasyonları bunlar. Portekizliler, İsrailliler gibi ticaret konusunda. Muhtemelen 1 kamyon trolleri vardır bu ticaretleri sosyal medyada pazarlayabilmek için.

Roma talip olmasın diye romanın oyuncusuna teklif yapma. Kaçıncı dereceden satranç oynuyorsun dursun efendi.

Abi Jaden Sancho'yu alsanıza kafayı yedirteceksiniz boşta adam 30-40 vermemiş olursunuz tutmazsa da tutmaz. 10 numaraya da gidin parayı basın vitaminsiz bebe falan almayın küfür edicem artık zor duruyorum. 8'e de adam akıllı birini alın bitsin gitsin işkence yeter ulan yeter

Abi Jaden Sancho'yu alsanıza kafayı yedirteceksiniz boşta adam 30-40 vermemiş olursunuz tutmazsa da tutmaz. 10 numaraya da gidin parayı basın vitaminsiz bebe falan almayın küfür edicem artık zor duruyorum. 8'e de adam akıllı birini alın bitsin gitsin işkence yeter ulan yeter
Bu Sancho bence sorunlu bir kişilik... Bunu kimse istemiyor bu yaşta... Kimsenin istemediğinden uzak durmakta fayda var... Tamam transfer yapılmıyor diye hepimiz feryat figan halindeyiz de o kadar da riske atmaya değmez.

işin sonu de bruyne ye gidiyor göz göre göre

tek tesellim inşallah mertens gibi azıcık canını dişine takar

Geri
Üst Alt