Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.453
- 60.455
- 3.473
Dostum kafayı mı çıldırdınArtık en sert şekilde istifa diye bağırmalı aman oyuncular etkilenir vs değil hata yapan futbolcu olursa 100x ıslıklanmalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dostum kafayı mı çıldırdınArtık en sert şekilde istifa diye bağırmalı aman oyuncular etkilenir vs değil hata yapan futbolcu olursa 100x ıslıklanmalı.
Gayet yapılması gereken bir şey öyle rahatız 4/4 yaptık kafasından çıksınlar.Dostum kafayı mı çıldırdın
Yav yalan transfer haberi paylaştı diye adam evinden mi alınır.Değil mi. Halbuki burası medeniyetin beşiği Türkiye. Burada hiç böyle şeyler hiç olmaz.
Umut Işık Dursun Özbek’in adamıdır. Tepkiyi başka yere kanalize edip Dursunu işten sıyırtmak için etki ajanlığı yapmaktadır
neyseki gsc yönetımı farkındaUmut Işık Dursun Özbek’in adamıdır. Tepkiyi başka yere kanalize edip Dursunu işten sıyırtmak için etki ajanlığı yapmaktadır
Edit: Mükerrer.
Senin gibi internetin...
Hâlâ alınabilirler.Can Uzun, Hakan Çalhanoğlu, Yusuf Akçiçek. Bu üçü de ihtiyacımız olan oyuncular. Üstelik yerliler. Bunları bitirip sonra yabancılarla ilgilenseydik baştan beri, şu anda böyle panik havası oluşmazdı. Noname bir genç 10 numaraya para gömeceğimize, Can'a gömelim o parayı. En azından kontenjan sorunumuz olmaz.
90 dk sebo sebo diye kafa ütüleyebilirlerÇorum maçı bakalım tribünler nasıl olacak?
Yine Dursun aradan sıyrılır.