Transfer Nöbeti #9

Teşekkürler üstat. Bombalar bu nöbette patlayacak. Patlamazsa görevden affımı isteyeceğim. :ROFLMAO:
Sarı üye

load-loading.gif

Martinelli ihtimali varsa bizim oyuna defans arkası koşuları, sürekli denemeleri, şut özelliği vb. özellikleriyle daha uygun olacağını düşünüyorum. Onun dışında Leao gibi bir riske toplam 100 milyon euro yatırmak akıl dışı olur. Açıkçası onun yerine 25 milyon euro bonservis- 4-5 maaşa Lang daha mantıklı olur gibi geliyor bana. Lookman'a neden gitmiyoruz onu da pek anlamıyorum bu arada.

osimheni satıp nunezi almasın bu dursunov

saka maka porto’nun mora’yi kiralamasi mantiksiz degil. heriflerin kendi degerini 6-8 gibi oynatmalari gereksiz bu formasyonda, bizim gibi cok sure alacagi ve tam istedigi gibi ozgur oynayacagi kesin bir yere gonderiyorsun.

saka maka porto’nun mora’yi kiralamasi mantiksiz degil. heriflerin kendi degerini 6-8 gibi oynatmalari gereksiz bu formasyonda, bizim gibi cok sure alacagi ve tam istedigi gibi ozgur oynayacagi kesin bir yere gonderiyorsun.
Oynayamayacağı demek istedin sanırım :D Okan bey bu yaştaki adamı ilk hatasında keser bi daha forma yüzü göstermez.

Geri
Üst Alt