Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.637
- 14.249
- 1.498
Kanada martinelli u23den 10 numaraya soule eğer bide satış olursa reijnders çekersek mutlu olurum son güne kadar da sol stoper kovalamak lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buda olabilir ama gelecek isimlere bağlı şuan 113 küsür store girdisi yapmışlar bu parayla 3 tane sağlam adam indirirlerse böyle olduğuna inanırımSakin kafayla düşününce..
İş bilmezlik, plansızlık veya ihanet gibi şeyler bence mevcut sorun değil.
Gerçekten düpedüz kasada sıcak para yoktu, oyuncu satışına güvendiler Sara Sallai birileri gider illa sıcak para gelir peşinatta kullanırız dediler ama doğru düzgün teklif de gelmedi.
Mecburen Ağustos ortasına bıraktılar işi ve bunu da böyle anlatmak yerine kuyruğu dik tutmaya çalışarak saçma sapan açıklamalar yaptılar
Adam istemiyor abi istemiyor kaç kere yazıldı bu tr ye gelmek istemedi adamBrahim olayındoğruysa 30m +3yıl *8. 24 m maaş desek toplam 54 pakete 10 numaraya harcamamak ne demek arkadaş bu takımın en önemli eksiği piyasada zaten daha iyisini bulamazsın
Onu diyorum ben de. Kasada para yoksa kasa kolaylığı sağlayamayacaklarsa yönetim koltuğunda oturmalarının da bir anlamı yok. Böyle durumları da idare edebilmeleri gerekiyor.Ben zaten iş biliyorlar anlamında demedim. Esas sorun kasada para olmamasıydı.
Ha olsaydı ne değişirdi orası muamma.
Frankfurt bu dakikadan sonra Can Uzun'a en az 50 vermeden bırakmaz artık. O iş yalan olur. Hakan Çalhanoğlu'na gidip onu getirecekler bu mesajı unutmayın.Menajer önerilerinin işe yarar olmasını umut edeceğiz artık.
singo gidici gibi duruyor bu durumda beklentim şu
1- Leao, Martinelli ikilisinden biri gelecek bence
2- Can Uzun
3- Reijnders’e gideriz olmazsa De Bruyne emeklilik ikramiyesi veririz
4- U23 santrafor
5- U23 Stoper
5 isim gelecek gelmeli
Transfer dönemi bittiğinde totalde bi 120-130 milyonluk bonservisin altına girmiş oluruz gibi
Atleticodan lokman interden Hakan bide oluru varsa veiga alınsın yeterFrankfurt bu dakikadan sonra Can Uzun'a en az 50 vermeden bırakmaz artık. O iş yalan olur. Hakan Çalhanoğlu'na gidip onu getirecekler bu mesajı unutmayın.
Leao + Hakan Çalhanoğlu + orta seviye bir 10 no + işe yaramaz bir u23 forvet + büyük umut beslenen ama dandik çıkacak bir u23 sol stoper gelecek.
son 5 yapılan transfere ve deli gibi istedikleri batrakova bakarsan hepsinin aynı menejarlik şirketi olduğunu görebilirsin rengimKasper hogh 10 milyona gitmiş la yedek forvet bakıyoruz, İsveç gol kralı genç oyuncu 9 milyona gidiyor ben okan ekibinin bu topçulardan habersiz olduğuna inanmak istemiyorum artık başka bir dümenler dönüyor. Ağır komisyon işleri var transferde adım kadar eminim.
Inanmak istemiyorum . Bu ṣartlar dogruysa ve almadiysak ne diyeyim
Samiyen 10 no’yu kastediyor bence orada patladık Kevin de bruyne falan gelir ancakYa samiyen ya togahan patlayacak demek bugün yarın
Lookman keşke alınsa. Geçen seneden beri tek istediğim adam.Atleticodan lokman interden Hakan bide oluru varsa veiga alınsın yeter
Uğurcan
Singo Davinson Veiga Jakobs
Hakan Sara
Barış Sane Lookman
Osimhen
Bu kadro iş yapar sallai satıp u23 sağ bekte olablir uygun fiyatlı
Hakan torreiradan serttir hocam torreira pamuk gibi şuanLookman keşke alınsa. Geçen seneden beri tek istediğim adam.
Sallai satılırsa bir de üstüne bu yazdığın kadro keyiflendirir beni ama Hakan Sara orta sahası çok yumuşak olur haşat oluruz gibi oraya Sara yerine bir tık daha süpürücü bir adam gerekiyor.