Transfer Nöbeti #9

Sol açık transferi

• Kullanılan toplam oy
    119
  • Anket kapatılmış .
Transferleri kendi içimizden çözeceğiz.

------------------Singo ------ Uguçuku ---------------
------------------------- Sara --------------------------

Zanioloyu yok paraya satıp soule almaya çalışmak hangi zekanın ürünü

Çorum maçı öncesi iki günlük bi' Yunan tatili yapsın takım.. rahatlasınlar baya çalışıp yoruldular. Maç sonrasına da 3 günlük Kıbrıs tatili iyi gelir.

Yapılacak transferler de ligin 7-8. maça yetişse yeter biz Galatasarayız son 4 yılın şampiyonu.

Mora 40-50 milyon
Batrakov 25-30 milyon..

Su 2 isim olumsuz olunca 10 no almayabiliriz dedi tolgahan.. Dunyada yapilabilecek en aptalca is olabilir.. 50 milyon vermeyi goze aldigin bir mevkiiye hic transfer yapmamak .. Bu bolge madem gerekli defildi niye 20 yasinda bu kadar pahali heriflerin pesine kostular..
Abi nerden tutsan elde kaliyor plansizliklari..
Keske bir mucize olsa da 10 no isi yatmisken Reijndersi cekip cift 8 oynasak

ChatGPT'ye sordum, Türkiye kaynaklı olmayan, yurt dışı kaynaklardan araştır dedim,

Kanat ve 10 numara için, bence Barış Tottenham'a gidecek yerine Sunderland'den Chemsdine Talbi gelecek diyor. (nerden duydu bilemiyorum)

Batrakov, Can Uzun ve El Khannous'a %70
Martinelli'ye %90 ihtimal veriyor.
Hannibal'ın adı daha önce çıktı, şu anda haber yok ama gizli yürütülüyor olabilir diyor..

Sol stopere Veiga-Ahmetcan-Zeze şeklinde gidiyor. Veiga'ya yükselmiş..
Forvet için Chermiti-Robbie Ure-Ponomarenko vermiş.

Kolpahan'a bakacağıma kendisine daha çok güveniyorum..

Can tamamen gündemden cikti herhalde. Hocamiz hem Canı hem Brunoyu istiyordu halbuki

Mora 40-50 milyon
Batrakov 25-30 milyon..

Su 2 isim olumsuz olunca 10 no almayabiliriz dedi tolgahan.. Dunyada yapilabilecek en aptalca is olabilir.. 50 milyon vermeyi goze aldigin bir mevkiiye hic transfer yapmamak .. Bu bolge madem gerekli defildi niye 20 yasinda bu kadar pahali heriflerin pesine kostular..
Abi nerden tutsan elde kaliyor plansizliklari..
Keske bir mucize olsa da 10 no isi yatmisken Reijndersi cekip cift 8 oynasak

Reijnders almak hatalarını kabul etmek & evlatlarından vazgeçmek anlamına geldiği için düşünemezler öyle bir hamle.
En elzem transfer Reijnders transferiydi. Şuan ortasaha rotasyonundaki 7-8 kişi 2 kişi etmiyor efektiflik açısından.

Geri
Üst Alt