Transfer Nöbeti #9

Sol açık transferi

• Kullanılan toplam oy
    119
  • Anket kapatılmış .
Koca transfer dönemi bitti 10 numara bulamadılar

Göz boyamak için olmayacak teklifler yaptılar 30-40 milyonluk topçuları kiralamaya çalıştılar

Basın toplantısından kaçıyorlar artık bu saatten sonra ne başarabilir bu yönetim

Fener Trabzon Beşiktaş kadrosunu görünce dursun zaten şampiyon olamayız diye futbolcu almaktan vazgeçti

İyi kötü mücadele edebilecek bir ilk 11 çıkarıyoruz eyvallah ama bunun form düşüklüğü var sakatlığı var cezalısı var yönetim bunları nasıl düşünmez nasıl görmez geç kaldığımızı nasıl kabullenmez oyuncu elbette alacağız ama kalitesi ne olacak ederinin fazlasına mı alacağız bunlar şüpheli durumlar

Alternatifi arttırmadığın sürece yarışamazsın alacağın adamda sırf oturmak için değil katkı vermesi için almalısın yani ilk 11 kalitesine uygun olmalı

alın gelin be kardeşim!

1786475885607.webp

Febede fazla bişey yok 2-3 transfere tokatlarız

Memphis Depay an itibarıyla fırsat transferidir duyurulur

Lan bari Gabriel Martinelli'yi alın piyasada yıldız kalmadı çok ama çok iyi bir oyuncu

Şampiyonlar Ligi'nde 6 gol 2 asisti var geçen sezon
Reijnders,martinelli,veiga,can gelecek. Başkana güvenelim müsterih olalım. Başkan son günleri bekliyor heyecan olsun diye

Arsenal Iliman Ndiaye çekiyor harbiden Martinelli bize düşecek heralde

Allaaaahhhhh

Error diye bir adam transfer etmişiz. Database error.

Çocukken dayımın yazarkasası error fişi çıkarıyordu bende çok güldüydüm Erol değil Error yazmış kasa diye. Ne alaka bilemedim şimdi bunu anlatmak ama kafayı yios normaldir herhal

Abdullah efendi listeye bakıp hala heyecanlanıyor mu acaba?

10 no boş, sol ön boş, orta saha kuru kalabalık, defansta beli dönene kadar mevsimler geçen Bardakçı..

Sözüm ona; son 4 yılın şampiyonu, yıllık geliri uçtan uca 20 Milyar TL olan takımın kadrosu..

Ligin ilk macina kadar sadece 1 oyuncu alinacak deselerdi kim inanirdi. Yani Dursun bile bu kadarini yapmaz derdim. Yuh artik.

Geri
Üst Alt