Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.671
- 14.267
- 1.498
Yok abio değilde yarın bu saatlerde kolpahan gereksizinden de kurtulmuş bulunucaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Acayip berbat bir yaz dönemi geçiriyoruz. İyi ki bu yaz dünya kupası falan biraz oyalandık da transfer haberlerini dikkate almadık neredeyse bir aydır mahvetti şu süreçBir yaz boyu batrakov, leao, martinelli bekledik. İnsan sevgilisini karısını falan bu kadar beklemiyor arkadaş... nasıl bir sevdaya bu mecnuna döndük, Ferhata döndük. Zaten Kerem idik ama ona da döndük... sokayım böyle aşkın ızdırabına... salın artık şu gelmeyecek olanları...
Yok okuma boşuna46 sayfa ne konustunuz abi gelisme mi var
Dostum siyasiler nasil ülke sevdalısı değillerse bunlar da tabi ki takim sevdalısı degiller. %98i koltuk, reklam, prestij, firsat yaratma, ego vs icin oradalar. Cok azı gerçek anlamda taraftardir. Dursunun, metinin falan ne sevdası olacak.Sizin bu konuda fikriniz nedir bilmiyorum ama dursun gs sevgisi yüksek biri izlenimi hiç bir zaman vermedi bana şahsen. Erden timur gibi gs'yi içten seven biri gibi gelmiyor insana
yedek olarak buda olabilir aslında çok eskiden gündemimizdeydiŞu Bodo'nun forvetini ve sol kanadını alacaktık. Ikisi de çok iyi yedek olurdu.
Diğeri daha iyiydi. Oyle 20 milyon filan da değildi. 13 veya 14'e almışlaryedek olarak buda olabilir aslında çok eskiden gündemimizdeydi
![]()
Erik Botheim - Oyuncu profili 2026
Erik Botheim, 26, Norveç ➤ Malmö FF, 2023'den beri ➤ Santrafor ➤ Piyasa Değeri: 3.50 mil. € ➤ * 10 Oca 2000, Oslo, Norveçwww.transfermarkt.com.tr

]
[emoji[emoji6
]
[emoji6
]]" data-quote="Ferhat Koç" data-source="post: 0"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">

]
[emoji6
]][emoji[emoji6
]
][emoji[emoji6
]
]
[emoji[emoji6
]
[emoji6
]][emoji6
][emoji[emoji6
]
[emoji6
]][emoji6
]
[emoji6
][emoji[emoji6
]
]
[emoji[emoji6
]
[emoji6
]][emoji[emoji6
]
[emoji6
]][emoji[emoji6
]
][emoji[emoji6
]
[emoji6
]][emoji[emoji6
]
[emoji6
]][emoji[emoji6
]
[emoji6
]]#theme=auto">
ipswich bide yaEnciso da gitti h.o. ne mal kulübüz ya
fb'de öyle değil. Aziz, ali koç falan cebinden para verecek kadar seviyorlar kulüplerini. Bizim eski nesilde fanatiklik yok hiç, erden timur gs'yi fanatikçe seven ilk örneklerdenDostum siyasiler nasil ülke sevdalısı değillerse bunlar da tabi ki takim sevdalısı degiller. %98i koltuk, reklam, prestij, firsat yaratma, ego vs icin oradalar. Cok azı gerçek anlamda taraftardir. Dursunun, metinin falan ne sevdası olacak.