Transfer Nöbeti #9

Sol açık transferi

• Kullanılan toplam oy
    119
  • Anket kapatılmış .
Bunlar kontenjan değişecek diye beklemiyorsa halen hiç bişey bilmiyorum

Noldu Bernardo Silva gelmesin istemem diyenler nerede

Fabrian Ruiz yumuşak kalır diyenler

Adil veya Ümit kim ki bizde stoper olacak diyenler

Gueye olmaz camavinga gelmeli diyenler

Takımdan onu sat bunu gönder yerine onu al bunu al şunu al diye menajerlik oynayanlar nerede

Adamı böyle Yusuf Sarı’ya bile muhtaç bırakırlar işte

Ne dünyadan ne takımdan ne yönetimden haberiniz yok

1 tane düşeş denk gelse yeter mi? Bruno fln olmadıktan sonra işimiz çok zor.
2 sene önce de kadro eksikti

Barışla Yunus insan üstü oynadı, Osimhen geldi, Mertens liderlik yaptı devreyi bitirdik. Devrede Lemina eklemesiyle toparladık ama sezon başında kimse Yunus’tan birşey beklemiyordu mesela.

Aynı anda bir çok olumlu şey oldu da o sezon ayakta kalabildik.

Çok masum yorumlar görüyorum, Eylül'de çöpleri alacağız, kontenjan artmasını bekliyorlar, fiyat düşsün diye bekliyorlar vs vs. Kimseyi alacaklarını sanmıyorum.

Noldu Bernardo Silva gelmesin istemem diyenler nerede

Fabrian Ruiz yumuşak kalır diyenler

Adil veya Ümit kim ki bizde stoper olacak diyenler

Gueye olmaz camavinga gelmeli diyenler

Takımdan onu sat bunu gönder yerine onu al bunu al şunu al diye menajerlik oynayanlar nerede

Adamı böyle Yusuf Sarı’ya bile muhtaç bırakırlar işte

Ne dünyadan ne takımdan ne yönetimden haberiniz yok
yusuf sarı ya kadar çok güzel geldin de o kadar değil lan

Bu kadar aksiyonsuzluk ve iletisimsizlik + suruyle dedikodu ilgi durum sorma sallamasi normal degil.

HPdDAQEXEAAH6Ri

Balogun için 60 civarı para konuşmuşlar Tottenhamla sen nasıl alıcan acaba :D

Geleneksel Galatasaray döngüsüne girdik 3-4 senelik başarı sonrası dibi görme 1-2 senelik acı çekme sonra tekrar yükselme. Belki tepki gorecek ama madem takımı ileri götüremiyolar piyasası olanları satıp cicaldau morutan sezonu yaşayalım istiyorum o kadar yıldırdılar beni

Bizim süper zekalar Memphis Depay ile De Bruyne ikilisinden birini sokacaklar bize kesin ama bakalım hangisi girecek

Olm bunlar mal olabilir mi acaba gidip 50-60lık oyunculara kiralık teklif falan veriyolar yani hakkaten gerizekalı olabilirler çok ilginc bir durum

Geri
Üst Alt