Transfer Nöbeti #9

Sol açık transferi

• Kullanılan toplam oy
    119
  • Anket kapatılmış .
Manitin belindeki „don’t stop“ dövmesini görmem gibi nöbet

Normalde Balogun falan alamazlar da Monaco ve Napoli dışında Avrupa'dan doğru dürüst transfer yapamadıkları için sağlam kazık girecek şekilde bir Monacosporlu oyuncuyu alabilirler.

Erinç ve dedikoduları ama gerçekten bunu diyen yöneticiler varsa istifa etsinler. Genel x kitlesi için söylüyorum Bruno Fernandes gibi 1-2 isim gelecek ki öyle olsun.

şampiyonluk için gol averajının gerek olduğu ligin son maçına ,mustafa muhammedi yedek bırakıp halil derviş ile tek forvet çıkmak mı daha büyük rezillikti yoksa bu transfer dönemi mi karar veremedim .

Golovini salmazlar mı git al gel yaw işte
Herkesi salar Monaco bence ama bunlar işte gidip makul fiyatlara becerebilirler mi orası muamma...

50 milyon €'ya en ciddi potansiyellerini rakiplerine sattılar. Herkesi satarlar bence o fiyat bandına.

2 ay önce şakasına son günlerde Napoli Lang'ı bize 30 milyon €'ya çakar diyordum da vallahi şakasına diyordum şimdi gerçek olacak gibi.

@Tolgahannn1905
Galatasaray iki gündür iki oyuncu içinde menajerler aracılığıyla tekliflerini revize edip edip duruyor fakat şu ana kadar henüz onaylanan bir teklif yok.

Sözüm söz haberimin arkasındayım.

Bu geceye kadar biri biterse bu gece kral benim bitmezse hakaret olmadığı sürece taşşak serbest arkadaşlar hak ettiğimi düşünüyorum :)))

Lan ne taṣak gecmesi. Kelleni aliriz bu gece

Erinç ve dedikoduları ama gerçekten bunu diyen yöneticiler varsa istifa etsinler. Genel x kitlesi için söylüyorum Bruno Fernandes gibi 1-2 isim gelecek ki öyle olsun.

Bruno Fernandes imkansiz olduguna gore dedikleri olmayacak. Aslinda Arsenal'in Odegaart'tan cikma gibi bir ihtimali var ama ona da en az 5 PL takimi talip olur. Bir ihtimal sakatlik gecmisi yuzunden PL ekiplerinin olaya girmemesi. Ama Odegaard satista olsa illa ki ilgileri duyardik. O da denklemden cikinca, bu yoneticilerin taraftarin beklentisinden bihaber olduklari ortaya cikiyor.

Sen milleti Fernandes, Camawinga tarzi isimler ile aylarca oyala, sonra Rus messi falan getir. Taraftar da "utansin". Gercekten eger boyle dusunuyorlarsa bu adamlar tam beyinsiz.

Geri
Üst Alt