Mehmet BİLİCİOĞLU
10 Numara!
- 2 Aralık 2008
- 14.474
- 7.844
- 2.568
utanmaz herifler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfer için gaza basma kararı almalı bir toplantı şöyle.Bu akşam bi başkan yönetim ve hoca toplantısı iyi gider bence
Golovini salmazlar mı git al gel yaw işteNormalde Balogun falan alamazlar da Monaco ve Napoli dışında Avrupa'dan doğru dürüst transfer yapamadıkları için sağlam kazık girecek şekilde bir Monacosporlu oyuncuyu alabilirler.
Erinç ve dedikoduları ama gerçekten bunu diyen yöneticiler varsa istifa etsinler. Genel x kitlesi için söylüyorum Bruno Fernandes gibi 1-2 isim gelecek ki öyle olsun.
Herkesi salar Monaco bence ama bunlar işte gidip makul fiyatlara becerebilirler mi orası muamma...Golovini salmazlar mı git al gel yaw işte
Ben X'in icinde senin kadar gezinmiyorum, renktas. Nereden bileyim?Gs sözlük twitter sosyal medya orda burda konuşuluyor
@Tolgahannn1905
Galatasaray iki gündür iki oyuncu içinde menajerler aracılığıyla tekliflerini revize edip edip duruyor fakat şu ana kadar henüz onaylanan bir teklif yok.
Sözüm söz haberimin arkasındayım.
Bu geceye kadar biri biterse bu gece kral benim bitmezse hakaret olmadığı sürece taşşak serbest arkadaşlar hak ettiğimi düşünüyorum))
Şimdi çakacaklarını seneye yarı fiyatından daha ucuza alırdık.Bize ocak ayında 30-35 milyona çakılmaya çalışılan Frattesi 1+14 opsiyonla Lazio'ya gitmiş.
Erinç ve dedikoduları ama gerçekten bunu diyen yöneticiler varsa istifa etsinler. Genel x kitlesi için söylüyorum Bruno Fernandes gibi 1-2 isim gelecek ki öyle olsun.