Transfer Nöbeti #9

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    116
  • Bu anket kapanacak: .
Geçen sezon ne diye bağırdıysak, sezon sonu ne söylediysek aynısı gerçekleşiyor. Orta saha değişmeli, tartışmasız 10 numara alınmalı, kanat alınmalı, stoper alınmalı dedik. Bu oyun mantığı değişmeli dedik. Ne yönetim ne de hoca üzerine düşeni yapmadı. Ben artık beceriksizlikten ziyade hainlik yapıldığını düşünüyorum.

Galatasaray bundan sonra ne yapılırsa yapılsın yönetimin fişini çekmeli. Bu hainler defolup gitmeli (Birazdan bir moderatör provokasyon yapıyorsun diye ceza verir muhtemelen).

Transfer yapmıyorlarsa bıraksınlar osimheni gitsin adam en azından emeğinin karşılığını alsın

Bu takıma çok fazla bi oyuncu

Artık bu saatten sonra oteli mi satarsın oyuncuların kafalarına silah mı dayarsın bu takıma en az 3-4 tane seviye atlatacak oyuncu almazsanız yatacak yeriniz yok.

Şu rezilliğe rağmen başkanı 3-4 yıl daha tutarlar başta.Hocada yetersiz teknik ekibide yetersiz.Ülke ömür törpüsü yeri.

Galatasaray baskı yediğinde bir kez olsun oyun kuramadı. Oysa rakip her seferinde baskı altında top alıp oynadı ve geniş alanlara hücumlar gerçekleştirdi.

Bize 10 numara değil sırtı dönük top alabilen pres karşısında hat kıran pas atacak bizi presten çıkaracak klas bir 6 numara lazım.

Bu arada lesleyin transferindeki aciliyet neydi yav. Şu dakikaya bıraksan yine farketmezdi ki illaki alırdın yine.
Forvet yedeği indirmek lazımdı acilen.

Iıı çok değerli bir kadromuz var hazırlık maçları skordan bağımsız eksiklerimizi görmek için oynuyoruz. Malum dünya kupası, ıııı yönetim iyi niyet, 10+4 maalesef

Geri
Üst Alt