Transfer Nöbeti #9

Sol açık transferi

• Kullanılan toplam oy
    119
  • Anket kapatılmış .
Tum ingiliz medyasi tek tek ayni haberi girecek herhalde. Tamam anladik 45 teklif verdik. Arsenal ne diyor onu diyin hele. Martinellinin glnlu varmi?

Martinelli ilk hedefi büyük lig. Arsenal PL'de rakiplerine vermeye niyetli değil. Bize satmaya yakın gibi ama bakalım oyuncu ikna olabilecek mi?

arsenal herifi gondericek belli ki de topcu olumlu bakmiyo heralde mevcut durumda

Bi bakim ne oluyor diye girdim Gece olmo kolpasini gordum ya birazdan uyurum artik :d
IMG_8491.webp

Ohoo martinelliyi cözmeden teklif yapmisiz

Yemeyin bu sahte teklifi. Bunlar kesin yokladi martinelli yok dedi, bunlarda bakin 45 verdik topcu gelmek istemedi ayagi çekecek

Bu hain dursun cok kurnaz

Martinelli 1 kere trye sıcak bakıyor haberi olmadan arsenal klübüne teklif haberi çıktı.Böyle saçma bir şeyi ilk defa görüyorum.

Baştan sormadınız mı kardeşim gelmeye niyetin var mı diye

45 milyon para var tutturdular sol kanada gömmeye o da ayrı mallık

Sağlam kaynaksa bu transferde yatar. Lakin belki ikna edilir. Ben Jakobs yazmadığına göre hala olasılık var ama zor gibi.

5 büyük ligden başka talibi çıkmazsa ve Arsenal de kadro planlamasına almamakta ısrarcıysa ikna edilebilir... Taffarel'i var, Sara'sı var, Torreira'sı var, hatta düşük ihtimal belki ama Melo'su var... Bunlar sıfırdan hiç sıfır ilgiyken ikna edemez ama başka talibi çıkmadığında "bi sorayım" dediği an kanına girerler gibi...

Leao ile anlaşırız Milan bırakmaz. Arsenal ile anlaşırız martinelli gelmek istemez.

futbolun basindaki beyfendi bu kere yurtdisina gitti mi 3 ayda

boyle is mi olur kardesim menajerlere birakmisiniz bütün isi

gitsene görüşmeye birader

İşte gündemi birkaç gün Martinelli ile oyaladılar. Birkaç gün de Olmo ile oyalarlar ohhh. Dursun ile aşık atılmaz. Kaçın kurası herif

Hata! Bazı sorunlarla karşılaştık. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Tarayıcı konsolunuzda hata ile ilgili daha fazla ayrı içeriyor olabilir.

Geri
Üst Alt