Transfer Nöbeti #9

Sol açık transferi

• Kullanılan toplam oy
    119
  • Anket kapatılmış .

Untitled-1.jpg
domalasyona geçiceğiz gibi

Lang uçan kaçan bir oyuncu değil ama bizde olmayan bir kanat profili. İsmi ve yüzü eskidi diye başka adam istiyoruz ama bize katkı vereceği kesin bir eleman. Salak yabancı kuralı olmasa kesin tutardık takımda.
Aynen olmayan kanat profili. Geçen sene gol atamayan tek kanat.

Boş kontenjan harcaması olur

Bugün hareketsiz bir gün geçmesini bekliyorum ama gece olunca adettendir diye 2 kolpa sıkılır.

10 numaraya fernandes
sola martinelli gelirse transfer döneminden mutlu olur muyuz sizce

Olmo gelecek aynen aynen 70 den aşağı Bons çekmez barça nereye geliyor

Daha Şubat-Mart ayında başlanması gereken yaz transfer planlamasının bu saatten sonra sağlıklı şekilde son 2-3 haftada yapılması mümkün mü

Gereksiz olsun, overpay olsun artık burasını da geçtim. Bu yönetim her türlü sokacak kazığı zaten yoksa içleri rahat etmez, muhtemelen yönetimden birilerinin uykusuna bile girer ah sokamadım şu kazığı ah ah sokamadım bi 8'e Cuesta daha benim neyim eksikti falan.

O nedenle artık yetenekli, belli bi kalitede olan her topçuya direkt ok'um.

Kim geliyorsa gelsin banane ya yıldım. İyi oyuncu olsun yeter.

u23'üne de, 10 numarasına da, yedek forvetine de, bruno'suna da, fırsat transferine de, pastanın üstündeki çileğe de kafam girsin

Daha Şubat-Mart ayında başlanması gereken yaz transfer planlamasının bu saatten sonra sağlıklı şekilde son 2-3 haftada yapılması mümkün mü

Gereksiz olsun, overpay olsun artık burasını da geçtim. Bu yönetim her türlü sokacak kazığı zaten yoksa içleri rahat etmez, muhtemelen yönetimden birilerinin uykusuna bile girer ah sokamadım şu kazığı ah ah sokamadım bi 8'e Cuesta daha benim neyim eksikti falan.

O nedenle artık yetenekli, belli bi kalitede olan her topçuya direkt ok'um.

Kim geliyorsa gelsin banane ya yıldım. İyi oyuncu olsun yeter.

u23'üne de, 10 numarasına da, yedek forvetine de, bruno'suna da, fırsat transferine de, pastanın üstündeki çileğe de kafam girsin
hislerime tercüman

abi bu arada skill videolarıyla ilgili,

Hani skill videolarında gördüğünün yarısı = topçunun orjin hali. bi topçu en fazla o videolardakinin yarısı kadar iyidir.

Öyle isimler çıkıyor ki skill videolarını izlerken sıkılıyorum ya.

Kostov kim ya. 18 yaşında çocuğa şu parayı sıkıyorsak şu çocuğun var ya Çorum maçına çıktığında iki tane çorumlunun içinden geçip, ağzında leblebileri çiğnerken gol falan atması lazım o elemanın. Öyle bi wonderkid olmalı. Ribery olması lazım ya

Geri
Üst Alt