Aşil Ohtani
Sarı Üye
- 30 Temmuz 2026
- 341
- 492
- 363
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renktas gece ustunu iyi ort.Bruno Fernandes gelicek , hissiyat
Aynen olmayan kanat profili. Geçen sene gol atamayan tek kanat.Lang uçan kaçan bir oyuncu değil ama bizde olmayan bir kanat profili. İsmi ve yüzü eskidi diye başka adam istiyoruz ama bize katkı vereceği kesin bir eleman. Salak yabancı kuralı olmasa kesin tutardık takımda.
hislerime tercümanDaha Şubat-Mart ayında başlanması gereken yaz transfer planlamasının bu saatten sonra sağlıklı şekilde son 2-3 haftada yapılması mümkün mü
Gereksiz olsun, overpay olsun artık burasını da geçtim. Bu yönetim her türlü sokacak kazığı zaten yoksa içleri rahat etmez, muhtemelen yönetimden birilerinin uykusuna bile girer ah sokamadım şu kazığı ah ah sokamadım bi 8'e Cuesta daha benim neyim eksikti falan.
O nedenle artık yetenekli, belli bi kalitede olan her topçuya direkt ok'um.
Kim geliyorsa gelsin banane ya yıldım. İyi oyuncu olsun yeter.
u23'üne de, 10 numarasına da, yedek forvetine de, bruno'suna da, fırsat transferine de, pastanın üstündeki çileğe de kafam girsin
BBC haber girerken adımızı geçirmiş ilgi var diye. Ortada bir şey yok aslındaBruno yu kim sıktı yine ya .