- 18 Mayıs 2011
- 53.679
- 57.761
- 4.613
sezon sonu sozlemesi bitecek olan Fabian Ruiz'e neden gitmiyoruz meraken soruyorum , oyle 30-40 milyon da istemezler kanimca
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
seneye sozlemesi bitecek olan Fabian Ruiz'e neden gitmiyoruz meraken soruyorum , oyle 30-40 milyon da istemezler kanimca
windows daha iyi zatenOkan da bi oynatir ki mec falan gecelim bu iṣleri
Ah ulan ahsezon sonu sozlemesi bitecek olan Fabian Ruiz'e neden gitmiyoruz meraken soruyorum , oyle 30-40 milyon da istemezler kanimca
Real'i bile reddetti diyorlar. PSG 3 yıl üst üste şampiyonluk peşinde. Kolay kolay kimse ayrılmak istemez.sezon sonu sozlemesi bitecek olan Fabian Ruiz'e neden gitmiyoruz meraken soruyorum , oyle 30-40 milyon da istemezler kanimca
Alternatif degil ikisini de istiyoruz ama waneriye 40 bayiliriz martinelli arsenalde kalirMartinelli ile Nwaneri aynı pozisyonun adamları bile değil nasıl birbirlerine alternatif olabiliyorlar
Sözleşmesini uzatmadılar mı onun yasezon sonu sozlemesi bitecek olan Fabian Ruiz'e neden gitmiyoruz meraken soruyorum , oyle 30-40 milyon da istemezler kanimca
şu ez abdeyi geçen sene yazdığımda tmarkt değeri 10m falan idi emre tutkucan yerine işe alsanıza beni
Üçünü Kapa bildirip birini alabilmiştikAlternatif degil ikisini de istiyoruz ama waneriye 40 bayiliriz martinelli arsenalde kalir
Ujfa forlan reyes transferi gibi dusun
Iṣte buda o mesele. Sözde ikisi de isteniyor sol kanat ve 10nr transferi icin. Biz gider en kötu secenege 40 domalip gelirizÜçünü Kapa bildirip birini alabilmiştik
LAN DEMEK BU yuzden rans yapmamıslar GUNAHLARINI ALDIK
Martinelli ile Nwaneri aynı pozisyonun adamları bile değil nasıl birbirlerine alternatif olabiliyorlar