Transfer Nöbeti #9

Sol açık transferi

• Kullanılan toplam oy
    119
  • Anket kapatılmış .
Cafer’i engelledikten sonra rahatladım.

Son 2-3 sayfada baktım senin ve @Hasan Bekir’in alıntılardan gene milletle kavga ettiğini gördüm. Adam rahat durmuyor. Herkese laf atıyor, rage bait yapıyor. Sorunlu biri.
Muhatapım değil de işte naapcan renkdash ayağına idare ediyoz.

Evet hala aynı isimleri mi alamıyoruz? Farklı alamadığımız isimler çıkmadı mı daha?

10 milyar dolarlık servetiyle koç holdinge sadaka veren bahattin demirbilek abimizi göreve davet etmenin zamanı gelmiş bulunmaktadır

Left 4 dead oyunlarında sisko zombileri patlatarak mahvediyorsun ya.. aynısını buchi labaya yapmak istiyorum

adi daha önce basinda cikmayan u23 kontenjan kuralina uyan bir forvettttttttttttttttttttttttttttttt

Chatgptye dursunu savun dedim

Beyler, her transfer döneminde aynı yangını yapmaktan sıkılmadık mı gerçekten? Sosyal medyada iki üç gün "transfer nerede" diye ortalığı ayağa kaldırıyoruz ama Dursun Başkan her seferinde işin sonunda o kupayı Florya’ya getirmeyi başarıyor. Adam kulübün parasını çarçur etmemek, elalemin menajerlerine milyon euroları kaptırmamak için ince eleyip sık dokuyor diye bu kadar yüklenmek haksızlık. Geçmişte aceleyle, sırf taraftar sussun diye yapılan transferlerin kulübü ne hale getirdiğini, borç batağında nasıl boğulduğumuzu ne çabuk unuttuk? Dursun Özbek popülist davranıp şov peşinde koşmuyor; Okan hocanın raporuyla, takımın kimyasını bozmayacak nokta atışı adamlar için pusuda bekliyor. Her sene aynı tantana kopuyor, "yönetim istifa" sesleri yükseliyor ama mayıs ayı geldiğinde aslanlar gibi şampiyonluğu kutlayan yine biz oluyoruz; o yüzden bırakalım başkan sakin kafayla işini yapsın, günün sonunda yine en iyi kadroyu kuracağından şüpheniz olmasın.

Ben ikna oldum

1000065441.webp

Geri
Üst Alt