Transfer Nöbeti #9

Sol açık transferi

• Kullanılan toplam oy
    119
  • Anket kapatılmış .
GS'ın en çok kazananı mı olacak?
25 mi vereceğiz buna

Sisko Buchi yalanlamadi daha haberi ve BJK maci üzeri yaziyor. Acaba Osi gercekten gidicide Ndidi üzeri mi artik BJKlilarin ekmegini yiyecek?

Yavv bu Araplar hani para harcamayacaktı hani daralmaya gidiyordu rjnedrse sözleşme süresi 100 milyon vereceklermiş kim rekabet edecek bu paralarla. Trincaoya 20 milyon yıllık adamlar hiç düşünmeden kabul ediyorlar.

Ulan bu dursun nasıl bi adam ya ne kimseyi alıyor ne kimseyi gönderiyor herif

İcardi mertens ve muslerayla bile ok deseler uzatacaktı

Elinden gelse 10 sene sonra 41 yaş ortalamalı takımla oynayacaz icardi torreira davinson falan

Size biraz gizli bilgi vereyim en derinden; Gökhan Aytepe herif geberiyor. 3 farklı hastalığı var, belarus'tan gelen uyuşturucu nitelikli eski doğu bloğu ilaçlarıyla ayakta tutmaya çalışıyorlar ama nafile.. ilaçlar bir yandan da yan etkiler ile yeni sorunlar çıkarıyor ve çözüm üretemiyorlar.

transferler yok aşkı memnu beşir gibi oldum camdan dışarı bakıyorum mutsuz mutsuz

Size biraz gizli bilgi vereyim en derinden; Gökhan Aytepe herif geberiyor. 3 farklı hastalığı var, belarus'tan gelen uyuşturucu nitelikli eski doğu bloğu ilaçlarıyla ayakta tutmaya çalışıyorlar ama nafile.. ilaçlar bir yandan da yan etkiler ile yeni sorunlar çıkarıyor ve çözüm üretemiyorlar.

Forumun imamını göreve davet ediyorum

Arsenal forumunu okuyorum, Osimhen icin Martinelli'yi verelim bir de Nwaneri'i bir senelik kiralayalim yazan olmus.

Martinelli + kiralık Nwaneri'e yollayacagimiz Osimhen Jr. olur

1786646855336.webp

Geri
Üst Alt