Gökhan Dündar
Parçalı Üye
- 24 Aralık 2011
- 2.751
- 1.010
- 1.913
Zaten bir iki seçenek dışında bunlardan iyisi kalmadı yeni isimler daha da aşağı profil olacaktır.Lang batrakov ile transferi kapatır bunlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten bir iki seçenek dışında bunlardan iyisi kalmadı yeni isimler daha da aşağı profil olacaktır.Lang batrakov ile transferi kapatır bunlar
Ahmedim 20 milyonu da başka bir yerimizden verirdikAdam 60 milyona transfer yaptı
PP'deki F40 cayır cayır üstatAhmedim 20 milyonu da başka bir yerimizden verirdik![]()
Zaten kalmış 2 hafta seçeneklerin azalması lazım zatenLeao ve martinelli dışında sadece lang var dünyada galiba başka sol kanat yok sanki başka isim çıkmıyor ibretlik bir transfer politikası ders diye okutmak lazım
Forvete para vermezler benceBen olayı şimdi çözdüm.
Senaryo-1:
Leao / Martinelli-50.000.000
Batrakov-25.000.000
U23 Forvet-25.000.000
Senaryo-2:
Lang-20.000.000
Batrakov-25.000.000 / Can Uzun-40.000.000
Veiga-35.000.000
Damitmana gerek yok kaşıkla sıyırsinHayat çok garip..Daha bir sene öncesine kadar Dursun'un yüz yağını damıtıp özel şişede satacak kadar adamın fanıyken şimdi düşmanı gibi olduk..
Öyle bir çılgınlık yapamazlar bence. O artık yönetimin resmen iflası olur. Bu kadar rezilliğin üstüne bir de Osimhen'i göndermenin izahı olamaz.Belli oldu iyice kasanın boş olduğu transfer yapmak için Osi yi gözden çıkardı bunlar
En fazla sara kadar oynar bu eleman. Bize seviye atlatacak 6 numara ve 10 numara lazımdı.