Transfer Nöbeti #9

Sol açık transferi

• Kullanılan toplam oy
    119
  • Anket kapatılmış .
Leao ve martinelli dışında sadece lang var dünyada galiba başka sol kanat yok sanki başka isim çıkmıyor ibretlik bir transfer politikası ders diye okutmak lazım

Batrakov tam ikna ettim diye düşünürken biz Mora veya Nwaneri alsak çocuğa yazık olacak

Ben olayı şimdi çözdüm.

Senaryo-1:
Leao / Martinelli-50.000.000
Batrakov-25.000.000
U23 Forvet-25.000.000

Senaryo-2:
Lang-20.000.000
Batrakov-25.000.000 / Can Uzun-40.000.000
Veiga-35.000.000

Reijnders için toplam maaş 100 diyorlar. Kendisi bizden yıllık10 m maaşa ikna olmazdı ki bonservis 40 olsa bile olmayacak dua imiş yani. Yalan yok, ben de epey yükselmiştim ama 'profesyonel Dünyanın umulmadık bariyerleri' bir kez daha karşımıza çıkmış maalesef...

2 stoper lazımken 0 stoper transferiyle sezona başlamak da bu dönemde yapılan 750 spastiklikten 1 tanesi olacak

Belli oldu iyice kasanın boş olduğu transfer yapmak için Osi yi gözden çıkardı bunlar
Öyle bir çılgınlık yapamazlar bence. O artık yönetimin resmen iflası olur. Bu kadar rezilliğin üstüne bir de Osimhen'i göndermenin izahı olamaz.

Dursun özbek hep aynıydı.bu sefer biraz geri planda durduğu için, Erden timur ve okan buruk futbol takımını iyi taşıdığı için başarının getirdiği itibarın ekmeğini yedi.

Arsenal Osimhen karşılığında Gyökeres + Martinelli + Nwaneri verse kabul eder miydiniz

Artık fenerlilerin fln bizle dalga geçmesine gerek yok. Bizimle dalga geçen bir yönetime sahibiz zaten

Geri
Üst Alt