Transfer Nöbeti #9

Galatasaray, Batrakov için Lokomotiv Moskova’ya 20 milyon euroluk resmi teklif sundu. Rus ekibi henüz teklife yanıt vermedi. (@championat)

Nhaga bu sene et kulubeden sure alan oyuncunolmali hatta kendini gosterirse en azindan ligde 11 bile oynayabilir (defansif zaafi disinda ileriyi dusunen, topla donebilen bir cocuk)

Osimhenin hazirlik macinda bile cildirir modda olmasi takimda disiplin rksikligi oldugunu gosteriyor bana baya.

Sahada "offf gene mi mac amaaan" modunda suratlar var. Keyif almayan, isini zoraki yapiyormus gibi hava var.

Nelsson jelert oylesine duruyorlar, oynamayacaklar etmeyecekler, o maaslarla da menajerleri haril haril takim aramiyordur muhtemelen.

Dertler cok.

Osimhen gibi bir santrafor var elinde ama öyle şeyler yapıyorsun (yapmıyorsun) ki tamamen anlamını yitiriyor Osimhen'e sahip olmak.

Osimhen yerinde olsam gemileri yakarım ayrılmak için. Az çok tanıdık adamı, adam sadece para değil kariyeri için, verilen sözler için de burada.

5 güne lig başlıyor, eksiklikler belli, tamamlanmayacağı da belli. 1, 2 transferle olacak iş değil. Şu saatten sonra bizden bu sene bir cacık olmaz, kör göze sokar gibi satış nasıl yapılır, işte böyle. Bunun da oryantasyonunu gün gün yaşattı bize elhamdülillah, geri bırakmadı Dursun bundan da bizi. Abv.

Geçen sene kalecisiz sezona girmiştik en azından bu sene yedek oyuncusuz açıyoruz sezonu gelişme var 😅

Batrakov matrakov ne ya adam gibi topcu alsinlar. Taraftar Dursun Özbek‘e falan salliyor ama taraftar yönetse sittin sene sampiyon olamaz bu takim fener de oldugu gibi. Insallah yangin yapip sacma sapan topculara para yagdirmazlar.

Kilit oyuncular lazim. Taraftari duydukca ve izledikce geriliyorum harbiden. Allah yönetim ve hocanin yardimcisi olsun.

Yabanci sinirinin olacagi bir senedir belli

Sen dogru düzgün planlama yapma sonra tff’yi sucla

Tff’nin simdi’ye kadar geri adim atmadigi tek konu yabanci siniri oldu o da bizden dolayi

Sanchez,baris ve torreira’yi isteyen kulupler vardi

Bunlari sat yerlerine adam al,icardi de ayrildi zaten

Direk oynayacak rotasyon oyuncusu olmayacak bir stoper,defansif orta saha,on numara ve kanat transferi ile bir degisim yapabilirdik ama treni kacirdik

Alacaklari oyuncularin bu saatten sonra hangi seviye’de olacaklari da az cok belli

Lesley gibi anca rotasyon oyunculari alacaklar

Baba şu Leao'yu salalım artık gerçekten bu iş göz göre göre çok yanlış bir noktaya gidiyor. Bonservissiz olur Sane maliyetine alırsın, Barış da durur kadroda derim ki kanat işini hallettik. Biz şu an neredeyse Osimhen maliyetine asıl ihtiyacımız olmayan ve bir sürü soru işareti olan bir adam almaya çalışıyoruz. Akıl sır erdiremiyorum.

Orta saha kan ağlıyor. Alalım Reijnders'le Can'ı, hala bütün bu geç kalmışlığa rağmen bu sezonu kurtarabiliriz. Geçen senelerde de böyle oldu zaten. Hep Ağustos-Eylül transferleri kurtardı bizi. Forvete ve defansa da eli yüzü düzgün 23 yaş altı adam almamız lazım. Kanat da var tabii... Say say bitmiyor ki. Ama en azından Reijnders-Can ikilisi sorunları bitirmese de epey bir toparlar bu takımı.

Trabzon scoutlari olmasa Nhagayida alamiyorduk bizim scoutlarin alacagi max adam Ugocukwu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geçen sezon sonu ile birlikte 20 maçtır rezil bir oyun ve takım var. Bu takıma kimse katılmadı + Lang gibi çok değerli bir parça kaybedildi. En azından sistem değiştir, oyuncuları değiştir, oyun planı değiştir, şokla takımı taraftarı. Bir şey yap. Israrla aynı 11'i aynı oyunla aynı formasyonla sürüyor sahaya.

Minimum 4 adam lazim, en azindan ligi goturme adina

10 no
Sol.kanat alternatifi(10 numarayi yama gibi alternarif yapacagiz heralde ,o yuzden 4 yazdim)
Forvet yedegi
Stoper yedegi

Can uzun + 2 u23 + 1 kontenjan

Leao gundemi hem pahali hem garip geliyor bana. 10 no icin olmasi gereken butce ve hedef sol kanat icin duruyor niyeyse.

Baska formulun yok. Bu yokken hala kararsizlik vesaire sacmaligin daniskasi.

Lig aciyorsun 6 gune,yeni adapte edeio oyntacagin adam lesley belki 35 40 dakika...yeni kim gelirse gelsin 3 hafta zaten sana verim vermeyebilir.

Lesley de bilmiyorum ama vasati asamadi hazirlik maclarinda ama kimi koysak bu ortasaha oyunsuzlugunda kaybolur faktoru de var. Ama bu performansta simdilik" taraftar delirdi diye getirdiler bir sey iste o zaman" fikri de olusuyor ne kadar sacma olsada, hoca ne kadar "istedigimiz oyuncuydu" desede. Samimi ve planli gelmeyen bir hamle gibi duruyor simdilik.

Suan bizim icin öncelik torreira’nin yerine defansif orta saha olmali ve on numara

Taraftari da anlamiyorum senelerce torreira formdayken israrla orta saha orta saha diye yangin yapiyordular,simdi ihtiyacimiz var torreira bitmis durum da ama hep bir agizdan torreira gitsin yerine dogru düzgün bir adam alinsin diyen yok

Mevcut takimda yazilanlar arasinda en ihtiyacimiz olan oyuncu Batrakov. Sahanin heryerinde cigersiz oynuyor. Oyun kurulumuna katki veriyor preste var ayagi iyi kilit pasi var sutu var daha 21 yasinda ve caliskan oyuncu. Psg bu adami bosuna istemedi. Mevcut orta saha rotasyonlarina bakin tam Psglik oyuncu.

Batrakov gelirse orta sahayida rahatlatir ilerde yaptigi presle geriden oyun kurulumuyla. Mora falan asla bize uymaz ve ihtiyacimiz olan oyuncuda degil. Belki 2 sene sonra superstar olur ama su an bizim ihtiyacimiz olan direkt katki alabilecegin oyuncu Batrakov acik sekilde.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt