Transfer Nöbeti #9

Burda begenmiyorlar düz oyuncu diyorlar bilemedim
Beğenmiyoruz demiyorlar renktaş. Rus ligi çok kötü bir durumda. Avrupa'dan men yedikten sonra kulüplerin geliri sadece bet reklamları. Yani oradaki skor katkısı pek ölçüt değil diye yangın yapıyorlar. Ha oyuncu gelir burada tutar tutmaz bilemeyiz. Daha net olmuş adama gidilmeli bence de. Brahim Diaz mesela

mora iyi herif de 2030'a kadar kontratı + 70 milyon release clauseu var ztn

etrafındaki ajanlar ailesi fln transfer olsun büyük liglere diye portoyla da sorun çıkarıyomuş
sezon başından beri

niye bunun peşinde koşuluyor anlamadım
Neye gore iyi? Bize olmus adam lazim. Olabilecek degil.

Beğenmiyoruz demiyorlar renktaş. Rus ligi çok kötü bir durumda. Avrupa'dan men yedikten sonra kulüplerin geliri sadece bet reklamları. Yani oradaki skor katkısı pek ölçüt değil diye yangın yapıyorlar. Ha oyuncu gelir burada tutar tutmaz bilemeyiz. Daha net olmuş adama gidilmeli bence de. Brahim Diaz mesela
Bende izlemedim ki bilmiyorum nasıl topçu. Bencede Diaz gelsinde adamla sözleşme uzattilar

kravatskhelia'nın rusyada 80 maçta kanattan yaptığı istatistiği 2 sezonda ortasahadan 3'e katlamış olduğunu da not düşelim heis

Batrakov 20 yaşında 17 gol 11 asist
Tam bir salak işte daha ne istiyon
batrakov rus morutan oynadığı lig dandik, Mora istatistik kasamamış. 5 büyük ligde double double yapan 19-20 yaşlarında bi bebe bekleniyor. Taraftar bizi City,Real madrid seviyesinde görüyor herhalde öyle adamın Türkiye'de ne işi var.

Yavv ben de bunu diyorum. Pozisyon bilgisi olmayan 18 19 yaşındaki bebelerle bizim 10 numara olmaz. Bize olmuş biri lazım.
Bunların tempolusu lazım bize

Olmamış bebeğe potansiyelli ve sirf u23 diye girersek , boşa edilmiş bir transfer olur verimde alamayız. Şu anki durumu bize katki sağlayacak topcu almamız lazım. Takımı güçlendirecek oyuncular lazim , Nhaga gibi olur bu 10 numaralar , gelecek vaad eder ama şu anki durumu 4-5 yıldız değildir o da bize katkı sağlamaz sadece iyi bir rotasyon topcusu olur

Olmamış bebeğe potansiyelli ve sirf u23 diye girersek , boşa edilmiş bir transfer olur verimde alamayız. Şu anki durumu bize katki sağlayacak topcu almamız lazım. Takımı güçlendirecek oyuncular lazim , Nhaga gibi olur bu 10 numaralar , gelecek vaad eder ama şu anki durumu 4-5 yıldız değildir o da bize katkı sağlamaz sadece iyi bir rotasyon topcusu olur
Olaganustu seçim olmalı.

Geri
Üst Alt