Transfer Nöbeti #9

Yönetimi artık konuşmaya bile değmez. Ancak ah rakipler güçlendi vah rakipler güçlendi felaket senaryosuna gerek yok. Geçen seneyle bu sene arasında mesela fener bizden nasıl kadro olarak daha iyi oldu ? Aldıkları ake ile greenwood, vedatı da ilk 11 e almadılar zaten. Bizim çok kötü geçiyor transfer dönemi kabul ama takımımıza enteresan bir şekilde çöp muamelesi yapılıyor her yerde kaleci ve osimhen harici fener bizden iyi yorumları yapılıyor arkadaşlar genduziyle kante geçen sene yok muydu fenerde ? Ben anlamadım fener 2 oyuncuyla mı geçti bizi ? Ya da tersten bakarsak o zaman geçen sene bizim kadromuz o kadar iyi değildi mi demeliyiz rakiplerden yani bir tutarsızlık var ortada. Biz yüz eskimesi yaşıyoruz şu anda davinsonu sarayı falan beğenmez olduk biraz sakin olalım becerebilirlerse 2 transfere havamız tekrar değişir. Ha bu sene omurgayı değiştirme senesiydi bunlar beceremediler o yüzden sinirliyiz hepimiz orası ayrı ama bizim takıma bir anda çöp muamelesi de yapılmasın bir zahmet. Bjk yi saymıyorum bile trossard dışında kimle bizim önümüze geçmişler mesela ? Biraz Ts sayıca çok transfer yaptı + Salah geldi sükseli ama kadro kalitesi olarak bizden iyi değiller bence. Dediğim gibi 2 transfere bakar her şey. Yapmazlarsa kendileri bilir mayısta görüşürüz yönetimle ondan sonra o çok heveslendikleri inşaat işleri yarım kalma riski taşırsa ne olacağına hep beraber bakarız.

Bu iyi bu

1786271287844.gif

Şu kıytırık geberik Bjk'nin orta sahası ile bizimkinin arasında dağlar var. Hiç mi utanmanız yok bizi Lemina Torreira İlkay Kaan'a mecbur bırakıyorsunuz? Herşeyi geçtim yaş ortalamaları 33 34. Önde baskı oyunu oynayan bir takımda hem de. İşbilmezlik mi ihanet mi nedir bu? Uzun yıllar dalga geçtiğimiz BAM orta sahası bile dinamikti en azından. Bu ucube orta sahanın örneği yok.

OoOoO
Şşşttt
1... 2... 3..
YÖNETİM İSTIFA
YÖNETİM İSTİFA!!!

Gecen Mercedes galerisine gittim , 1000 euroya arabalari yokmus sovdum saydim ciktim.

orta sahaya kontenjan var.. istemesek de çalhanoğlu.. ilkaydan çıkılsın..

Yabancı kontejyanıni boşuna doldurunlar;

Jelert
Nellsobn
Ugochukwu
Nhaga
Sallai

hatta Sara.....

Mora’yı kaptırırsak hiç boşuna başka transfer yapmayalım daha iyi

Geri
Üst Alt