Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.562
- 14.199
- 1.498
1-2 gün Maks diyorum ben bu gecede olabilir net istifa edecekOkan ilk devre bitmeden istifa eder bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1-2 gün Maks diyorum ben bu gecede olabilir net istifa edecekOkan ilk devre bitmeden istifa eder bence
Evet. Yerine istifa nöbeti açılsın.Kilitleyelim nöbeti abi Okan hoca kavukçu istifa eder dursun da Ocak ayını göremez son darbeyi yapıp osimheni satmaz inşallah
The Golden State!hangi eyalette yasiyosun rtas.
evine en yakin dispenserye intikal etmeni oneririm o haldeThe Golden State!
..Evet. Yerine istifa nöbeti açılsın.
Açıklama yapsa daha büyük rezalet olurdu böylesi daha iyiOkanin aciklama yapmaya gelmemesi rezalet
4 senedir neden gelmedi o talimatyukarıdan talimat geldi işlerine ben inanmıyorum. belli ki para yok kulüpte
Başkana transfer yapma hocaya da takımı çalıştırma diye talimat gelmiş heraldeyukarıdan talimat geldi işlerine ben inanmıyorum. belli ki para yok kulüpte
Mevcut kadroyla durağan futbol oynamaya mahkumsun orta sahan kadar takımsın oda bizde yokBaşkana transfer yapma hocaya da takımı çalıştırma diye talimat gelmiş heralde
Hadi transferi geçtik de elimizdekiler ne oynuyor. Yürümekten başka yaptıkları bişey yok. Tek taktiğimiz baskıyla top kalıp anlık patlamalar. Sahadaki rezaleti sadece transferle açıklamak pek doğru değil
Hocam bu adamlar salak değil futbolun içinden geliyor hepsi biliyorlar kadronun yetersiz olduğunuBenim tahminim ne para problemi var ne de talimat vs. Bence DÖ yönetimi ve Okan "4 sene şampiyon kadro"nun fazlasıyla yeterli olduğunu düşünüyordu, 2-3 chukwu ayarında u23 alıp kapatacaklardı transferi.
Para sorunu var rts. Bir senedir bonservisli tek adam alabildik, maaşları ödemek kredi çektik vs. Dursun paralari ne yapti bu soruyu sormak gerekiyor.Benim tahminim ne para problemi var ne de talimat vs. Bence DÖ yönetimi ve Okan "4 sene şampiyon kadro"nun fazlasıyla yeterli olduğunu düşünüyordu, 2-3 chukwu ayarında u23 alıp kapatacaklardı transferi.
Okan elli kere geçen seneki hataya düşmek istemediğini ve geniş kadro istediğini söyledi.Benim tahminim ne para problemi var ne de talimat vs. Bence DÖ yönetimi ve Okan "4 sene şampiyon kadro"nun fazlasıyla yeterli olduğunu düşünüyordu, 2-3 chukwu ayarında u23 alıp kapatacaklardı transferi.
paralar neredeOkan elli kere geçen seneki hataya düşmek istemediğini ve geniş kadro istediğini söyledi.