Transfer Nöbeti #9

Nhaga'yı filan kiralamak yerine Lesley'i aldığımız gibi kiralayalım.

Nhaga bu adamdan 10 kat daha büyük futbolcu.

Sırf kazınlandık dememek için Lesley tutup Nhaga yollarlar.

yukarıdan talimat geldi işlerine ben inanmıyorum. belli ki para yok kulüpte
4 senedir neden gelmedi o talimat

Bu tamamiyle bir şehir efsanesi oldu

Ayrıca bu argümanı kullanmak demek yönetimi aklama çalışması demek

Hani biz yapacaktık ama üstlerden emir geldi o yüzden yapamadık

Tam tersi paraları sorun kardeşim bu adamlara

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan arkadaş 3-4 transfere takım toparlanıp camia taraftar kenetlenecekti takımı ne hale getirdiler

yukarıdan talimat geldi işlerine ben inanmıyorum. belli ki para yok kulüpte
Başkana transfer yapma hocaya da takımı çalıştırma diye talimat gelmiş heralde
Hadi transferi geçtik de elimizdekiler ne oynuyor. Yürümekten başka yaptıkları bişey yok. Tek taktiğimiz baskıyla top kalıp anlık patlamalar. Sahadaki rezaleti sadece transferle açıklamak pek doğru değil

Benim tahminim ne para problemi var ne de talimat vs. Bence DÖ yönetimi ve Okan "4 sene şampiyon kadro"nun fazlasıyla yeterli olduğunu düşünüyordu, 2-3 chukwu ayarında u23 alıp kapatacaklardı transferi.

Başkana transfer yapma hocaya da takımı çalıştırma diye talimat gelmiş heralde
Hadi transferi geçtik de elimizdekiler ne oynuyor. Yürümekten başka yaptıkları bişey yok. Tek taktiğimiz baskıyla top kalıp anlık patlamalar. Sahadaki rezaleti sadece transferle açıklamak pek doğru değil
Mevcut kadroyla durağan futbol oynamaya mahkumsun orta sahan kadar takımsın oda bizde yok

Benim tahminim ne para problemi var ne de talimat vs. Bence DÖ yönetimi ve Okan "4 sene şampiyon kadro"nun fazlasıyla yeterli olduğunu düşünüyordu, 2-3 chukwu ayarında u23 alıp kapatacaklardı transferi.
Hocam bu adamlar salak değil futbolun içinden geliyor hepsi biliyorlar kadronun yetersiz olduğunu

Para sorunu var rts. Bir senedir bonservisli tek adam alabildik, maaşları ödemek kredi çektik vs. Dursun paralari ne yapti bu soruyu sormak gerekiyor.

bu yönetim 1 senede gider ama seneye erden timur gibi biri gelmesi lazım o liseli mankafalar kendilerinin azarlayacağı arada herif istiyor kesinlikle o tarz biri gelmemeli.

Okan elli kere geçen seneki hataya düşmek istemediğini ve geniş kadro istediğini söyledi.

Geri
Üst Alt