Transfer Nöbeti #9

yine her maç olduğu gibi klasiik geçiş hücumu ye rakibin orta sahası 30-40 metre top sürsün getirsin bir kişi bile müdahale edemesin
torreira ortada yok olmayabilir sara var ama o da rakibe kene gibi yapışan türden bir adam değil
burada ki ihtiyaç için o kadar yanlış profiller isteniyor ki bir de yok uzun boylu olsun yok fizikli olsun yok şöyle olsun böyle olsun değil işte pape guayeyi getirdin sara yerine o koşacak ne değişecek hiç bişey

Bu takıma sezona girerken bir şok lazım gibi duruyor...

Bir Osimhen transferi ateşi daha yanmayacağına göre cidden Okan Hoca ve 1-2 nüfuzlu yönetici istifa ederse beeeelki bir çalkalanma olur camiada...

Normalde bazı teknik taktik kararlarını hiç anlayamasam da Okan Hoca'nın ayrılmasını hayatta istemem ama şu an başkan başta camiada etkili şok yaratabilecek güçte tek olay bu olabilir gibi geldi... Başka çare bulamadım...

Benim tahminim ne para problemi var ne de talimat vs. Bence DÖ yönetimi ve Okan "4 sene şampiyon kadro"nun fazlasıyla yeterli olduğunu düşünüyordu, 2-3 chukwu ayarında u23 alıp kapatacaklardı transferi.
okan hazirandan beri 6-7 transferlik bölge sayıp durdu.

Çok değil adam akıllı 5 transfer yapıp sezona başlayacaktık çok bir şey istemedik

Hocasından yönetimine tümüyle rezalet yönetilen bir takımız. Ben rakiplerin yerinde olsam utancımdan ne yapacağımı şaşırırdım. Şu futbolcu ve teknik ekibin 4 yıl üst üste şampiyon olması ligin ne kadar leş olduğunu kanıtlar niteliğinde

Kulüplerde böyle sorulacak para olmaz kolay kolay, sürekli ödemeler geriden gelir çünkü, yöneticilerin olayı da bu akışı sağlamaktır.

Oyuncu satarsın, kombine satarsın, store gelirin olur, bedelli yaparsın öyle sıcak para girer.

Onu al bunu al 5-10 maaş ver kafasıyla devam edersen nakit akışı böyle tepene biner.

Baştan beri nakit akışında sorun var diyorum yoksa 150 m euroluk transfer de yaparsın şu an yeterki bonservisleri vadelendirebil.

egri oturup dogru konusmak gerekirse sahipli olmayan kulupte sportif direktor modelini duzgun isletmek hayli guc
bizde gelen bir yonetim en iyi ihtimalle 4 sene yonetebiliyor, onun da garantisi yok garanti olan 2 yil
sportif direktorluk biraz daha uzun soluklu bir is, bu nasil cozulur bilmiyorum

yine her maç olduğu gibi klasiik geçiş hücumu ye rakibin orta sahası 30-40 metre top sürsün getirsin bir kişi bile müdahale edemesin
torreira ortada yok olmayabilir sara var ama o da rakibe kene gibi yapışan türden bir adam değil
burada ki ihtiyaç için o kadar yanlış profiller isteniyor ki bir de yok uzun boylu olsun yok fizikli olsun yok şöyle olsun böyle olsun değil işte pape guayeyi getirdin sara yerine o koşacak ne değişecek hiç bişey

Birde hayvan gibi geniş alanda oynuyorsun 2 ortasaha ile kusura bakmayın 2 tane prime gueye olsun o orta sahayı taşıyamaz.Biraz pas yapmayı bilen takım oldu mu 1 pasla ortasaha delik deşik olur.Hoca 4-3-3 sevmiyor zaten.

Erdem Açıkgöz: "Galatasaray'ın %100 net bir şekilde Batrakov mu Mora mı herhalde net kararını net vermedi. Dursun başkanın Batrakov konusunda çok yoğun bir baskısı var."

Diğer branşlarla alakası yok kulüpte para yok mevzusu hikaye sezonu satti dursun. Diğer branşlarda yüksek perdeden transfer yapabiliyorken futbola gelince mi para olmuyor hikaye bu durum.
satmayla falan bi ilgisi yok
GS'nin mali deniz, yemeyen keriz
olay bundan ibaret

Dursun her sene sampiyon olmak ister
sampiyon oldukca yetki elinde olur, yetki elinde oldukca rant firsatlari cikar karsisina

Başkana transfer yapma hocaya da takımı çalıştırma diye talimat gelmiş heralde
Hadi transferi geçtik de elimizdekiler ne oynuyor. Yürümekten başka yaptıkları bişey yok. Tek taktiğimiz baskıyla top kalıp anlık patlamalar. Sahadaki rezaleti sadece transferle açıklamak pek doğru değil
transfer her şey değil elbette ama önemli rtas. osimhen'in kiralık geldiği sezonu hatırla dedik bu takım dağılır e. timur sonrası ama osimhen bir ivme getirdi takıma. emin ol şu an misal bruno fernandes gelse bambaşka bir psikoloji olurdu oyuncu, taraftarda.

Geri
Üst Alt