Transfer Nöbeti #9

Geçen sezon kontenjan ve maddi imkan varken, kadroyu bir kişi eksik tutmak için 'stoper oynayabilen sağbek' saçmalığına servet gömdüren hoca, bir de marifet gibi böbürlenerek anlatıyordu. Abdülkerim' in kısa süre sakatlığı sürecinde takım AGD; FB derbisinde Davinson sağbek oynadı vs vs. Ya Davinson-Apo dan birisi uzun süreli sakatlık geçirse ne olacaktı, kader mi diyecektik? Hala da bir yedek sol stoperimiz yok, Arda-Singo filan olacak iş değil. Bazı konularda yönetim kadar ve hatta belki daha fazla hocanın da kabahatli olduğu tartışılmasın artık. Kadro planlaması, oyuncu değişikliği gibi hususlarda hatalarından zerre ders almadığını da defaatle gördük. İler tutar yanı kalmadı muhteremin.
Ayni mesaj icinde hem oyuncu aldiriyor hem de aldirmiyor diye sovmussunuz hocaya.

Elbet hatasi var ama onun istediklerinin alinip alinmadigini bilmiyoruz. Belki de isimleri verdi fakat baskan-yonetim al(a)madi.

Malum daha oncesinde McTominay, Doue vs istemisti fakat yerlerine baska isimler alindi. Gelen oyuncuya da tavir yapilacak hal yok.

Su an takimin her noktasi kirmizi alarm veriyor. Bunu sadece transferle aciklayamayiz. Bu seviyede bu kadar kopuk oynayan takim gormedim hayatimda. Hocayla ilgili elestiriyi biraz daha oyuna yonelik yapmamiz lazim, transfere yonelik degil.

ne düşüşü yau heis. bankalar birliğinden çıkılmış. kulüp tarihinin en yüksek gelirlerini elde ettiğin sezondasın. 4 yıl şampiyon olunmuş, 2. sezon üst üste CLye katılıorsun, kadroda tarihinin en pahalı oyuncusu var

alenen sabote ediliyoruz, şu an bilmediğimiz sebeplerden. başkan denen herif kendisine uzatılan mikrofona arkasını dönüp taraftara mesafe koyuyor. açıklama yapmamak için kırmızı gören hoca, sosyal medyasını kapatan yönetici. normal şeyler mi bunlar
durumu "bu da öyle doğal bi süreç işte!" fln gibi okuyayım derseniz harbi ağır çuvallarsınız. erden timur'un devre dışı bırakılmasından itibaren berbat bişeyler dönüyor. ve nasılsa öğrenicez...
Ben senin gibi degilim, renktas. Ben daha sakin yapili biriyim. Olaylara sakin gozle bakiyorum. Oyle hemen galeyana gelmiyorum mesela. Sakin kanattanim diyelim. Bir de biz transferde hep boyleyiz zaten. Yeni bir sey degil. Her sezon son gunlere birakiyoruz.

Asprilla'yı hatta Barusso'yu, Etebo'yu arattılar bize bu dönem. Helal olsun

Tekrar söylüyorum forumu takip ettiriyorsanız sayın yönetim Leao'dan önce asıl ihtiyacımız eli ayağı tutan bir tane 8 numara alın. Leao vereceğin parayı Reijnders'e ver.

Uğurcan
Singo Sanchez ??? Jakobs
??? ???
Sane/Barış ??? ???
Osimhen

Jankat
Sallai Arda Andülkerim Eren
Toreira Lemina
Yunus Sara ???
???

Tonla eksik var ama bizim transfer yapmaya niyetimiz yok kafayı yedirdiler bize

Bop cular izin vermiyor, önü kesildi kulübün, hocayada sallamanin anlami yok

Benim sahsen anlamadiğım bu süreç boyunca şu oldu; Baskanın dediği Eylül'de yapacağız transferleri akşam pazarı mantığında tamam da örnek Leao 50 milyon avro bonservis Eylül olunca 10 milyon avro ya mı düsecek ?transferleri ucuza kapatalım tamam da öyle büyük inisler olmayacak ki bonservisler de onun dışında bu Eylül sevdası niye?????

Geri
Üst Alt