Transfer Nöbeti #9

Bunlar cidden bu isi son haftaya birakip yari yariya fiyatlar düser mi saniyor cidden? Külupler sana ilk onbir oyuncusunu verirmi ozaman? Verse üstüne bir kac milyon daha ister extradan. Alacagin ancak kadro disi kalmis sorunlu oyuncular olur

Can Uzun + Noa Lang + Sacha Boey gelirse benim icin basarili transfer dönemi.

Sallai satilabiliri. Ugochukwu da geri postalanabilir kontenjan icin.

Tepkiler buyuyerek devam etmesi lazim zaten plansizlar birde suratlari dusuyor.Tum yazi yatarak gecirin sonra Kombine loca erken satis yapin transfere gelince umrunuzda olmasin oyle bir dunya yok.

bence transferi hiç yapmamaktan daha korkutucu olan hem hocanın hem de yönetimin ilk 11e sadece 1 rotasyona da 2-3 adamla bu işin düzeleceğini düşünmeleri

daha fazla maliyete girip hiçbir şeyi değiştirmeyecek bir felaket senaryosu

Hoca istifa eder bu gün
Hocanin en buyuk yanlislari:

- yonetimin tutumunu her daim savunmak. Notr kaladabilirdi, illa yikip yapacak demec vermesine de gerek yok.

- kendisi de biraz kibirli, kendi oyunu hep dogru oyun dogru taktik gibi hic farkli sey denemiyor

- yonetim nenoyuncu verirse ayni sistemine koyup asla oyuncudan yuzde yuz katki alamiyor, osimhen haric cunku zaten oyun tamamen osimhene dayali.

-izin gunleri, cok rahat ve maasi bol takim ortami ile herkes tikirinda takiliyor fakat osimhen yarin bir ortaligi ayaga kaldirsa ne oldugunu sasirir herkes tesislerde...

bence transferi hiç yapmamaktan daha korkutucu olan hem hocanın hem de yönetimin ilk 11e sadece 1 rotasyona da 2-3 adamla bu işin düzeleceğini düşünmeleri

daha fazla maliyete girip hiçbir şeyi değiştirmeyecek bir felaket senaryosu
Hoca bence oyle dusunmuyor ama transfer bitip sezona girilince gecen sezon sonundan cok daha agir tepki ona da sicrayacak. O da biliyor.

ne günaydini yaw!!!

Okan hoca seni kurtaracak bir gomis olmayacak senın tercihin seferoviç i unutmadık aurier jelert 50 tane adam aldırdın hala takımın yarısı eksik hesap vereceksiniz

Valla son 2 sezon ozellikle hep diyorum, sampiyonluk iki ucu boklu degnek oluyor . Basari vs CL bileti gelir melir guzel ama yonetim hatasindan ders cikarmayip "alemin kraliyiz" kafasina katilarak hic bir hatasini duzeltmiyor. Koltuk uzerine koltuk - baskanim baskanim diyen ufak bir isbilmez ordusu...

Hazirlik macinda degil de corum macinda karismaya baslayacak ortam galibiyet olsa bile. Millet kombineleri 5 dkda tuketmis o sinirle sadece kufretmeye bile gider...bir yerde desarj olmasi lazim o taraftarin. Hazirlik maclarindaki ciliz tepki de olmaz , cok daha yuksek sesle olur.

Benim gordugum rezalet su "karar verememe " olayi . Yok baskan sunu istiyormjs, hoca bunu istiyormus.. baskan futboldan gelen adam mi? Hocasina o kadar maasi kararlari versin diye baglamiyor mu. Hocana istedigini ver , batirirsa faturasini kesersin. (Bu demek degil surekli 60 80 m luk oyuncu al. Sen takviyeni yap, alternatif cikaramiyorsa inatla pahali oyuncu istiyorsa da sezon bitince tesekkur etmesini bil.)

Simdi tepki vs den dolayi yakinda "dursun baskan tepkilere cok uzgun, hic bir sey yapmak istemiyor, hic risk almak istemiyor" a da doner is allahbilir. "Hem kufu yiyecegim, hem kazik yiyecegim sonra yine laf yiyecegim" moduna girilecek cocuk gibi kustum oynamiyorum seklinde surec var.

Bu sezon gecmisten gelen catlaklarin kiriga donusmesini goruyoruz. Ama boyle bir surecin sonunda hic bu denli el freni cekme gormemistim ben. Beceriksizlik ,kibir vs. hepsini gorduk, kaos gorduk ama kendine bu sekilde zarar verecegi belli olan sureci gormemistim.

Topyekun bir hainlik hissediyorum. O kadar bitik durumdayız ki sanki herşey kurgulanmış gibi geliyor bana. Bizim kanat transferinden önce 6-8-10- stoper ve yedek forvet olmak üzere tam 5 topçuya ihtiyacımız var. Hatta mümkünse hoca transferi yoksa sezon göz göre göre gidecek

Bu tip tataftarlar yüzünden takım boka döndü zaten.
Takımın orta sahası kevgir, defans elek. Koşabilen adam kalmamış. Fiziken hepsi bitmiş. Hala Leao diye böğürüyor.
Ne desek boş abicim, yazık oldu valla, tek kalmak için büyük fırsat vardı elimizde, futboldan zerre anlamayan yönetim ve bu tipler yüzünden kaçırdık

Geri
Üst Alt