Transfer Nöbeti #9

taraftarı fıtık ettikten sonra 1 haftada bütün eksikleri tamamlarlar şimdi çıkıp

bombalar patlayacak gibi

Süperligin başlamasına 5 gün kala Gs başkanlık makamı
1786268376872.webp

birkac gun once can uzun ve leao gsnin oyuncusu artik diyen adami niye banlamiyorsunuz abi hala

taraftarı fıtık ettikten sonra 1 haftada bütün eksikleri tamamlarlar şimdi çıkıp
Zaten takımı küme falan düşmemişse kendi takımında 11 oynayan genç bir oyuncuyu neden kiralık göndersin? Bunu kime sorarsan sor imkansız derdi ama bu yöntemle transfer yapacağız diye 2 ay kaybedildi. Gerçekten akıl tutulması.

Resmen "ucagi su saatte istanbulda olacak" modunda olunmadan hic bir habere soylentiye tivite inancim yok.

Yok efendim teklif yollanirken bir suru isim var, onlr soyluyor bilmemne. Yok BILGI....

Somut adim disinda hic bir seye inanilmamasi lazim.

Chermiti'ye 25-30 vermeyi doğru bulmuyorum. Chelsea oyuncu göndermesi gerekir o paraya Emegha yada Liam Delap'ı falan bırakabilirler ekstra pay koyarak.

Nerden nereye düştük.Erden Timur gelse de vizyon eklese biraz takıma.Yine başlarlar boktan adamları takıma doldurmaya sonra göndermeye çalışmaya.

Götü boklu başarısı olmayan takımlar paraya bakmadan transfer yapıyor benim bunu aklım almıyor.Ha yapıyorlar güzel onlar yapıyorsa en az 3 katını yapabilmemiz lazım.Neler dönüyor acaba çok merak ediyorum.

1)Abdülkerim'i kesecek net bir stoper
2)Torreira yerine üst düzey orta saha (en mühim olan transfer)
3)Olmayan 10 numara yerine kaliteli bir 8/10
4)Rotasyona kanat forvet.

En net ve acil 4 ihtiyaç.
Abdülü kesersek Abdül küser!
Torreira yerine adam alırsak morali bozulabilir.
8/10 alırsak sahaya 12 kişi mi çıkacağız? Olmaz!
Rotasyona kanat alsak bu kez BAY ekran karartabilir.

Geri
Üst Alt